Обекти в Поморие

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
60 търговски обекти 1914 оценки от клиенти 1944 ревюта от клиенти
Обекти в Поморие
Magi 2
При настаняването всичко беше наред, въпреки че на пръв поглед стаята не отговаряше на снимките. Спа-зоната беше добре, басейнът можеше да бъде малко по-топъл. Имахме включена по една процедура на ден. Всички бяха много любезни и отзивчиви. Най-големият проблем бяха комарите!! Бяха наистина много! За съжаление, освободихме стаята една вечер по-рано, на рецепция не бяха изненадани изобщо и се оправдаха с общината. Въпреки че всички бяха много любезни, хотелът не отговаря на 4 звезди.
Хотелът е хубав с невероятна гледка, но има още какво да се желае относно хигиената и обслужването.
Хотел Парос Поморие
Липсват елементарни удобства в банята-поставка за принадлежности, тоалетна хартия и закачалка. За закуска не се предлага нито кафе, нито вода, респ. друга напитка.
Хотел Парос Поморие
Не упоменават етажа на който ще бъдете настанени при направата на резервация.Глеката от първия етаж далеч не е невероятна.
Чисто и спокойно хотелче в близост до центъра и на 10мин от плажа .Студиото беше напълно достатъчно за двама възрастни и две деца.Чисти кърпи .Минуси ....Стар матрак на спалнята доста скърца ...И най вече нямаше достатъчно топла вода .С хора с деца е голям проблем .Маля собствениците да обърнат внимание и на климатика който не охлажда .
Хотелът е добър , персонала много внимателен ,храната е качествена и в достатъчно количество . И все пак се усеща някъкво напрежение и несъгласуваност в работата на рехабилитаторите . А колкото до т.н. бонус - това е само реклама - редовно се забравя . Малка забележка -всички съвременни хотели предоставят ключ /или карта / на всеки гост , а не един за всички в стаята.
Желая на персонала и собствениците успех !
Nurdan 2
Не се спазват часовете за процедурите, които са дали - по-точно масаж. Първата вечер съпруга ми даде часа си на дете за масаж / за което нямаше проблем/, а втория ден чака повече от половин час и накрая се отказа, ядоса се и се отказа и от масажа за др.ден, заради невидение и неуважение, заради спазване на началния час. А и двата масажа бяха включени към ваучера. :(
В края на сезона явно хотелиерите са уморени. Много неприятно посрещане- освен, че не знаеха, че ще идем (въпреки потвърдените ваучери), ни казаха, че последните два дни може да няма топла вода... Имаше. НО доста странно "добре дошли".
Хотел Manz 2 Поморие
Не сме доволни-Кошчето беше с боклука от предходните гости,пепелника празен,но неизмит,не се полагали консумативи.Отношението също не бе на ниво.За кухнята да не говорим.
Хотел Manz 2 Поморие
Не сме доволни. Стаите са чисти,но имат нужда от освежаване.Персонала е малко и често на бара няма кой да те обслужи. При положение,че си на all inclusive храна не се зарежда редовно в рамките на съответното хранене и не е разнообразна.Напитките също не са добри.Хубавото е разположението на хотела.
Хотел Sunny Bay Поморие
1