Обекти в Хасково

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
141 търговски обекти 3698 оценки от клиенти 3751 ревюта от клиенти
Обекти в Хасково
Milena 2
Храната беше превъзходна. Обслужването на обучаващото се момиче беше добро и на ниво, но отношението на старшата сервитьорка беше повече от нагло, а това е недопустимо към клиенти изкарващи Мизерната и заплата. Не бих посетила повече това заведение,докато има хора като нея от обслужващия персонал!
Очаквах по-вкусни козунаци!
Бяха коректни в изпълнението на поръчката, но вкусът, вкусът.......
Сервитьорът беше много любезен. Пържолите бяха вкусни,но за гарнитура бяха изсипали необработени замразени зеленчуци. Хапвайки,установих,че всъщност дори не са размразени добре. Салатите бяха красиви и вкусни,но на дъното на чинията ми имаше косъм. Показа се под последните доматки.
Момичето е любезно,но до там,не съм доволна от услугата.С кожичките не се справи,да не говорим за лака,падна още на другия ден.
Останах малко разочарована от разминаването, според мен, от предложения грамаж и това, което бе дадено в информацията в офертата.
Havana Club Хасково
Красиво и чисто мясно, но нивото на обслужване е под всякаква критика. На басейна бяха разположени само 5 чадъра с няколко шезлонга. Сервитьорката по-скоро беше склонна да ни върне, защото нямало резервни чадъри, но за нейни и на камериерката близки се намериха. За съжаление, не останахме доволни!
vesko 2
Един оливерник "обслужваше" 3-4 маси.
1