Обекти в Пещера

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
8 търговски обекти 819 оценки от клиенти 830 ревюта от клиенти
Обекти в Пещера
mimi 2
Много студено навсякъде, стая, ресторант, СПА, общи части. Неработещи съоръжения и душове. Музея наистина си заслужава, но всичко друго - не.
Студени стаи, има климатик, който не топли добре. Има радиатори, но не се ползват. Банята е ледена. Като позитив персонала е много отзивчив.
Яна 2
1. Стаите са супер
2. 2+1 леглото е отврат и нямаше 3ти хавлии и т.н.
3. СПА-то е претъпкано и мръсно (в джакузите плуваха гадости)
4. Масажите са мн скъпи
5. Ресторанта е ужас
-Храната закъснява по час
-Сервитьорите сами си взимат бакшиш
-Порциите са малки, но пък вкусни
-Вътре се пуши!!!
Един много обикновен хотел, промоционалната му цена би трябвало да бъде реалната му цена! Нищо общо няма със СПА хотел! Храната в ресторанта беше вкусна и персоналът усмихнат, въпреки че необучен.
Храната в ресторанта е под всякаква критика.
(+)служителите бяха вежливи;но..(-)в стаята чаршафите бяха скъсани,стената беше мръсна;пишеше че ще има телешко или свинско филе, казаха ни нямаме и донесоха студени пилешки месца, бяха със странна панировка..реалната цена без баучер за стаята беше 48лв,ние платихме 2х29=58лв,всъщност няма отстъпка
Хотелът е луксозен, има добра гледка и разположение. Обслужването определено не е на ниво, чаршафите се сменят на 3 дена, и като цяло хигиената в стаите не се поддържа на ниво! Около и извън басейна, който е непосредствено пред хотелската част, е постоянно шумно!
Хотелът е хубав. Направен с вкус и желание. Но не съм съгласен да плащам за нещо, което е включено в цената. Поискаха ми вход за плаж, защото съм останал след 12.00 на обяд да ползвам басейн?!?!
Хотелът не беше изобщо 4 * според мен. Специално по телефона поискахме стаята да е с спалня, а не с 2 отделни легла ( и същото беше съответно обещано ). Като пристигнахме се оказа, че са 2 отделни легла в стаята, въпреки че в целия хотел имаше кам 15 човека. Явно дават по-гадните стаи, ако си с вауч
Stanko 2
Персонал-отзив4ив и любезен,
Хигиена-задоволителна,
Шум до 5.15-недопустимо.
По халат до спа през лобито
-никаде го няма!
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)