Обекти в Несебър

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
77 търговски обекти 5899 оценки от клиенти 6176 ревюта от клиенти
Обекти в Несебър
Слаба организация.
Чакаш навсякъде
Бях предположил, че щом съм си купил ваучери онлайн и съм ги платил ще спестя поне чакането на опашки на касите, но се оказа, че не е така. Ваучерите закупени от тук се обезсмислят, предвид, че няма начин да свършат - тези от аквапарка пускат неограничено, стига да си плащаш.
Liliq 2
Много хора много големи опашки няма достатъчно пояси и трябва да се чака и за тях
Назначават се най-евтините процедури от доктора.Говорих с познат бил в комплекса по НОИ споделя същото.
СБР Мари Несебър
5звезден комплекс , в който ако поискаш кърпа се заплаща по 2лева, ако поискаш еднократни чехли отново се заплаща по един лев. Дори да е така, то трябва да бъде обявено за да се знае. Доста ниско ниво на обслужване от страна на рецепцията на спа центъра и от шефката му. Най-доброто беше професионалното отношение към клиента и направеният масаж от масажистката Соня. Тя успя да направи посещението ми наистина доволно след прекрасния масаж. Нека се научат от нея как да се държат с клиентите
Нямаше плодове, както беше посочено в офертата, но всичко останало беше прекрасно - питиета, музиката беше ок и не прекалено силна, яхтата е изключително тиха, персоналът беше дружелюбен и отзивчив и хванахме точно залеза.
Ivo 2
Ужас е този Аквапарк с тези часовници където се зареждат с пари,няма нито един хубав атракцион
Бургери, кренвирши, картофи фри - нищо здравословно не можеш да хапнеш. Ама не ти дават да влизаш с безглутенова храна (за дете става вьпрос) . Безобразие. И няма никакъв компромис. За тези пари за целия ден би могли да измислите по-добро меню. Не ви е срам.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)