Обекти в Несебър

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
65 търговски обекти 4676 оценки от клиенти 4794 ревюта от клиенти
Обекти в Несебър
Добро заглавие, но без покритие! За лукс не може да се говори! Хотелът е в окаяно състояние, нелюбезно обслужване, добра кухня, неработещи, телевизори, климатици, телефон в стаите! Чистота нула, дезинфекция нула! Отдалеченост от морето без изглед към него! Външни басейни, за ремонт! Обща оценка слаб 2 ! Не ви препоръчвам да го посещавате!
Водата в басейна беше студена, стаите са хубави, но все нямаше топла вода или като я има се чака по 5 минути да потече. Храната е хубава, но все една и съща.Рутера в стаята не работеше.Мръсни общи части.Чиниите които оставихме от обяда ги заварихме на масата на вечеря и се наложи ние да си отсервираме. Като цяло базата е супер, но занемарена, мръсна и неподдръжана. Определено 5-тте звезди са се поизтъркали и имат нужда от спешен ремонт.
Яна 2
Стаята беше супер,храната горе-долу добре,но далече от плажовете и обсшужването много зле,пълна некомпетентност,не знание и безхаберие!Бяха ни запазали 1нощувка по-малко,след като бях запазила и платили повече преди месец и връщането на парите ми костваше много изгубено време,нерви и по-малко време на морето заради безхаберието и некомпетентонстта на персонала!!!
Атракционите работеха на две смени,а новите още не са пуснати. Получаваше се голяма опашка на пързалките. Не си заслужава
Когато отидохме стаята не беше изчистена добре. Тоалетната беше с лепенка " Дезинфекцирано" , а всъшност беше мръсна. Нямаше място зя паркиране, а ни пренасочиха към общински паркинг (8 лева за 24часа , без да местиш колата от там, защото при излизане те таксува ). Стаята беше малка. Не бих повторила.
Emil 2
Персонала не е от най-усмихнатия, беше адски пълно и се чакаше страшно много време за атракциите, имаше пререждащи се хора, а никой не следи дали всичко е наред по опашките. Когато чакахме, бяхме боси на ледените плочки, беше и ветровито в кулите, по-готината част от атракциите не работиха.
Тази година съм разочарован, цената им е по висока, като освен това не работят всички атракциони. Поясите не достигат и трябва да чакаш, така губиш време вместо да се забавляваш......
Galin 2
Много време се чака на някои парзалки,което е доста изнервящо. Също много трудно се намираха и свободни пояси за спускане. Ужасно високи ЦЕНИ за стандарта на живот в БГ, не си заслужава наистина.
Интересни забавления, но за малки деца няма почти нищо - в "детския замък" половината детските пързалки излизат в много дълбока за тях вода. Всички басейни бяха с топла вода, освен отново детския - как е постигнато това, точно за децата да е студено в разгара на лятото, дори не мога да си обясня.
Аквапарка работи на 2 части и персонала са крайно невъзпитани. Две от момчетата които работиха на пързалките се шегуваха с едно момиче заради килограмите му.
1