Обекти в Добринище

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
23 търговски обекти 712 оценки от клиенти 722 ревюта от клиенти
Обекти в Добринище
Идеята, концепцията и обзавеждането беше страхотно! За жалост явно персоналът не смогва с поддръжката и почистването на къщите. Леглата бяха удобни и чисти, но всичко останало имаше нужда от повече внимание и време.
Ходил съм и преди и съм оставал доволен но този път се изложиха.Никой не ни посрещна , вратата се затваряше много трудно , подът беше изключително мръсен,няма WiFi , не получихме никакво вино и вода както пише на офертата, нямаше препарат и гъба за съдовете,Бойлера не беше пуснат.Трябваше да освободя къщата в събота но няма на кой да оставя ключа ,не вдигат телефоните от петък до неделя което е пълен Ъпсурд
Плюсове:
- Има място за ски
- Обстановката в механата
- Кухнята е много вкусна

Минуси:
- Няма шампоанчета в стаите
- Има стол в стаята, но няма дори малка масичка в стаите
- Никога няма човек на рецепция
- Липса на усмивки в персонала /собствениците/
- Дървена дограма на стаите, от която леко духа
- Не се издават касови бележки в механата
Pavel 2
Плюсове :Всичко беше каквото се вижда и от снимките , лесна уговорка за размяна на ключът , телефонен контакт , паркинг пред къщичката ,красива гледка,голяма веранда,завършен комплекс (мин. бас. ,релакс зона , заведения) .
Минуси : нефункционална кухня без опций , ние ходихме през октомври и нямаше отопление което не било предвидено за този сезон и на камината капака бил затворен.
Хотелът има нужда от реновиране. В стаята ни на последния етаж (без балкон) имаше петно на стената, А гарнитурата в банята падаше с кърпите...доста запуснато. Заблуждаващо е, че има басейн - това е нещо 3 на 3 метра, издигнато над земята, не става за плуване изобщо! Да не говорим че около него е чучната и маса за хранене. Келнери ни бяха децата на собствениците, малкият разля върху над сос при от сервиране... Пародия!
Не бяхме предупредени, че басейна нямало да функционира, когато се обадихме за резервация /защото валяло /края на юни//Също не смятам за удачно да се налага да предупреждавам два часа преди да желая да ползвам сауната и парната баня. Би трябвало да са на разположение в някакъв прозорец от време през деня. От хигиената сме доволни и от отношението на домакините също нямаме оплаквания.
Персоналът (усмихнат и приветлив) се старае да угоди на желанията на гостите.
Хотел Виктория Добринище
Режим на парното, режим на топлата вода....
Просто "приказно"
Напълно НЕзаслужени 4 звезди
Хотел Виктория Добринище
Звездите са само заради това, че беше топло и имаше топла вода. Прашно. Сапун, тоалетна хартия получаваш само по желание. Чисти хавлии също ако си поискаш. Мираж е да влезе някой да почисти стаята камо ли да изхвърли боклука. Не ми стига мястото, за да опиша всичко. Клиенти така не се печелят!
Хотел Виктория Добринище
Положението много се е влошило в този хотел, в сравнение с предишни години. Преди бяха любезни и дружелюбни домакини, а сега ако попиташ за каквото и да било, ти се отвръща с досада и поглед от сорта "Защо ме занимавате".
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)