Обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2508 търговски обекти 148191 оценки от клиенти 153035 ревюта от клиенти
Обекти в Варна
Килимите бяха прани, но миришеха на влага.
Нито бяха ароматизирани, нито опаковани.
Може би моите очаквания са били твърде големи на база предишен опит с други фирми.
Момчето, което ги взе и донесе беше изключително любезно!
Непрофесионална атмосфера. Не препоръчвам
Реално ваучер за IgG е излишно да се взема, като се отиде на място се оказва ,че за да се разбере дали си заразен с хеликобактер, трябва да си изследваш IgA и се доплаща съответно. За мен е подвеждаща продажба!
Освен добрата обстановка, за съжаление нищо друго не мога да похваля!
От години съм клиент на Лучано, но този път останах разочарована от пица Лучано заради добавката на лук към пицата. Не знам на кого му е хрумнала тази идея, но има обратен ефект. Отделно бонуса от майонеза - отвратителен вкус и мирис /явно беше развалена/. Така само си губите клиентите.
Лучиано Варна
Не особено професионално отношение към клиента. Косата ми не беше предпазена от маските и процедурата.Водене на лични разговори в присъствието на клиента, от съседното помещение се чуваха други лични разговори.
Относно екскурзията до Синая, Бран, Брашов и Букурещ, не съм доволна от организацията и екскурзоводското обслужване. В Синая изобщо не спяхме да разгледаме курорта, под предлог,че нямаме време.Затова правихме едни безкрайни обиколки в астобуса.На връщане изгубихме в Букурещ, като се отбихме, за да си направим снимка пред Парламента за 5-7 мин и спряхме в едни магазин за сланина преди границата. Това беше по-голямата забележитолност и причината да нямаме време за Синая. И постоянно спиране за WC
Има още какво да се желае- повече прецизност и вникване в детайлите...ако искате да имате клиентела.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)