Обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2267 търговски обекти 130460 оценки от клиенти 132798 ревюта от клиенти
Обекти в Варна
Поръчката закъсня с има няма 45 минути и за капак половината от плънката липсваше. Досега пица с толкова малко плънка не бяха ми давали. Тотално разочарование!!!
Без маски, без дистанция, без необходимата боя за коса, което доведе до 40 Мин забавяне.
Има уроци много добре направени но има и доста които за нищо не стават с много грешки.Като цяло трябва да поработят върху предоставения материял защото не всичко е разбираемо.Няма почти аудио материят и това много затруднява да се сханат доста от нещата.Повече информация е има и безплатна в интернет
Много дълго изграждане и не чак толкова добър резултат
Изключително некоректно отношение... Първо- човекът закъсня с повече от час от уговореното време.
Второ- при смяната на гумите счупи на едната индикатора за налягане, като най- нагло се опита да ме излъже, че това е станало при предходна смяна.
НЕ посещавайте тази гумаджийница!
Евтиното излиза ск
Бързо обслужване, но не ми издадоха фактура при поискване. Насочиха ме към Грабо, което не е правилно.
MASHA 2
Момичето се държа много грубо-нямаше баджо за да цитирам име,но внука ми остана разочарован.Моля проведете курс за културно обслужване и научете служителките си ,че когато клиент разговаря с тях-задължително трябва да го изслушат.Вашата служителка отвори някакъв тефтер с обяснение ,че има работа.
Studio S Варна
Не съм доволна от прическата,не беше това,което пожелах.мъжкото подстригване беше добро,за разлика от женското.прическа за десет минути не мисля,че е възможно да се направи добре,иска си вниманието,както моето,докато се реша на кого да заложа.
1