Обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2392 търговски обекти 141034 оценки от клиенти 144879 ревюта от клиенти
Обекти в Варна
Заплатих за включен преглед в офертата и съставяне на план за лечение - нищо такова не получих. Почистване набързо на зъбния камък и толкова! Не съм доволна, не препоръчвам!
Vladi 2
Неотоплена зала за хранене - за непушачи, реално повечето обявени вина липсват, високи цени в опърпано меню ... лежат си на "стара слава"
NinA 2
Обстановката е изключителна, но...
Салатата с хумус е Краставици, домати , чаена лъжичка хумус и 3-4 зърна нахут. Поръчах си пилешко с шампанско, филето беше сухо, соса нямаше никакъв вкус. Претенциозно меню, без покритие. Бих посетила пак лятото, за да пия кафе на верандата, но няма да ям там.
След направена уговорка за събота преди обяд, се оказах пред заключен портал почти половин час и след 5-ото позвънявне, ми заявиха, че явно днес няма да работят и до понеделник, не могат да ми помогнат с нищо...
В понеделник смених гумите и се наложи да ги помоля да не слагат гумата наопаки.
Maya 2
В студиото беше много студено, а масажа е по-скоро любителски
Звука е ужасен. Думите се припокриват. Картинките не са интересни. Детето не проевява интерес.
Зоя 2
Хапките не са лоши, но млечният крем преодолява и се губи вкусът на другите продукти. Нямам против, че тарелките се заплащат отделно, но 2 изглеждаха видимо празни, за сметка на 3тата...Единият вид хапки бяха заменени с друг без предупреждение. Редно е клиентите да са информирани, че в съдържанието има мак и сусам, а не да се предполага по снимки. За част от гостите това беше причина да не ги консумират.
Monica 2
Ваучера ми изтече и все още чакам да ми запазят ден и час за скока ….
Терапията за лице трябваше да вкл. нанасяне на моделиращ гел с 5мин. масаж, масажът беше с продължителност минута. Терапията трябваше да вкл. и нанасяне на завършващ крем с 10мин. масаж на лице, шия, деколте, кремът беше нанесен за секунди само в зоната на лицето. Терапията за ръце не беше изпъл
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)