Обекти в Габрово

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
32 търговски обекти 3938 оценки от клиенти 4136 ревюта от клиенти
Обекти в Габрово
Хотела е чист, стайте са топли. В кухнята обаче е трагедия. Първо на закуска получаваш мизерна порция. Ще ме извините, но съм ползвала много ваучери такава мизерна порция не съм виждала никъде. Маслото беше с изтекъл срок. Ок решили сте да е мизерна храната, а защо нямате налични продукти за да си поръчваме храна на свободна консумация. Друг голям минус е, че в спа центъра е много студено а хората там са голи. Имате парно, но пестите. Отделно знаете, че имате резервации не сте пуснали сауната.
Хубава природа, в хотела беше чисто, но храната беше лоша, стар хляб и т.н.
На когото му е мъчно за соца там му е мястото..така наречения СПА хотел предлага множество удобства СПА с работно време от 10 часа до 16'30 пълен цирк
"Чешити" по Чудомир - слаба актьорска игра, на моменти репликите не се чуваха и бяха не ясни, доста пошла постановка .....
Ева 2
Прекрасна природа.Вкусна храна.Сервитьорката се грижеше за нас,това ни накара да се почустваме прекрасно.Стаята беше ужасна.С изглед към паркинга.Под стаята беше място за пушене и цигарения дим влизаше в стаята.Липсваше междинна врата между стаята и коридора.Много шумно.Матрака беше деформиран.
Хигиената в хотела определено не е добра - стаите се почистват само след изрична молба. В реновирана стая има мухъл по дограмите и в банята. Изпитвах затруднение и с избора на вечеря за децата - готвени ястия няма, а голяма част от останалите ястия не са подходящи.
Върнаха ме 20 години назад в ученическите ми години. Хотела е точно ХИЖА от "татово" време ... снимките не се отнсят за ваучерите на ГРАБО !
Само рестранта и бара са реални ...
Добре, че имаше първите 3 дни сняг ... за да замажат излагацията. Порционите са точно за лагерници :) ... забавно беше
t1960 2
хОТЕЛЪТ Е РАЗПОЛОЖЕН В В ХУБАВА МЕСТНОСТ ОТ КОЯТО МОГАТ ДА СЕ ПРАВЯТ САМОСТОЯТЕЛНИ МАРШРУТИ ПЕША ИЛИ С ВЕЛОСИПЕД , ХРАНАТА Е ДОБРА . ФИТНЕСА Е С МНОГО СТАРИ УРЕДИ НО РАБОТЯТ , ВСЕ ОЩЕ ИМА КАКВО ДА СЕ ЖЕЛАЕ ПО ХИГИЕНАТА.
Има още какво да се желае от към обслужването и храната!
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)