Обекти в Обзор

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
30 търговски обекти 721 оценки от клиенти 758 ревюта от клиенти
Обекти в Обзор
Много неприятно, мръсно и некоректни служители!
Хотелът има добра база, но за първи път попадам в хотел в 16ч след обяд - стаята ни не беше готова, камериерката заяви пред нас, че няма да чисти повече, щото били уморени, да ни дадат каквото има, а рецепциониската веднага се съгласи като се оказа, че чаршафи нямало.След дълго чакане намериха чаршафи, които бяха застлани покъртително - все едно ни казаха - ама вие не сте желани тук, натрапници такива...за украинчетата, които са експлоатирани в ресторанта по-добре да не започвам да говоря.
Изключително лошо обслужване! Неподдържано! Плажа не е на 100м...
Никаква хигиена, особено при създалата се обстановка!!!! За 5 дена, един път не ни почистиха стаята и не смениха кърпите въпреки, че всяка сутрин молихме на рецепцията!!!
Хотела изглежда като на снимките, но беше мн. студено и леглата бяха неудобни.
Хотела не лош ако не се храните там.Големи стай хубава баня,хладилник печка и климатик.Малък ресторант местата не достигат,некачествена храна малки порций,на блок масата са само салатите и десерта основното е само едно и ти го носят.Иначе плажа е хубав с безплатен шезлонг и чадър.Хотела се намира в гора въздуха е чист,тихо и спокойно.На 2км е от Обзор.Wifi все едно го няма,кабелната тв е само руски програми.
Хубаво местенце,в близост до Обзор! Ако някой се е затъжил за времето на СОЦА,пионерските лагери и неща от сорта,това е мястото :) Прилична храна,бунгала без климатик,хладилник и телевизор,близко до плажа,има-няма 200 м. Абе...става :) Просто името е малко ...подвеждащо :) Приятно летуване !!!
Спалните са добре обзаведени, персонала е внимателен , храната е приготвена на място и е разнообразна и е близко до плажа. НО водата в банята не се отича и се къпахме до глезените във вода и добре, че намерихме мраморни плочи за да можем да стигаме сухопътно до тоалетната. Част от отходните води се изливат на зелените площи пред бунгалата. Зелените площи пред бунгалата са добре изсушени , а другото е бандърлък. Храната е прясна, готвачката се старае , но качеството на продуктите е възможно най-н
Galq 2
Горе- долу, бива имам една забележка банята ужасно мирише на мухъл.
Galia 2
Разочарованието ми беше огромно от момента на пристигане.Изключително малка стая .Напрактика неизползваема тераса на последния етаж без тента и осветление.Хигиена ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА!!!Въпрос:"Кой ги пише тези коментари???"Риторичен разбира се :))
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)