Обекти в Девин

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
19 търговски обекти 1692 оценки от клиенти 1745 ревюта от клиенти
Обекти в Девин
Голям и красив хотел външно, но със занемарена леглова база и посредствено обслужване. От стая с 3 единични легла, и трите бяха издънени и неудобни. Камериерките минаваха през ден, често само за да вземат боклука. СПА зоната е твърде малка за този хотел, а фитнесът е на ниво дядо си направи в гаража. Закуската е окей, но е basic и винаги една и съща. Забравете за маски или ръкавици. Хотелът се ползва основно от пенсионери по НОИ, за тях това си е супер лукс от Бай Тошово време.
Има какво да се желае определено. Снимките не са актуални определено! Недопустимо е хотел с 5 * да е със зеленясъл външен басейн ( поне да беше празен ).
Atanas 2
За съжаление от хотела не изпълниха част от офертата! /една процедура за престоя/! Много домашни любимци по столовете на ресторанта!
Басейните не са добре почистени.
Еденствено за басейна!!! Всичко останало е под всяка критика! Добре , че персонала беше любезен!
lidia 2
Има прописки в обслужването на рецепция,в направата на менюта и почистването на стаите.Проблем е липсата на интернет в стаите.
Не заслужава 5*. Има доста какво да се желае относно храната. Стените на стаите са доста тънки и реално слушаш телевизора на съседите. По-скоро е санаториум от времето на комунизма, отколкото съвременен 5* хотел
Обслужването на персонала е добре. В банята има доста неприятна миризма най вероятно от канала на мивката и пода. Мебелите в стаята са от доста евтин материал, което не отговаря на петте звезди на хотела. Матрака е неудобен за спане като част от пружините ги усещах на гърба си при лягане. Чаршафа ми беше скъсан. Трябваше да се остави 20 лв. задатък за да ми дадат дистанционното на климатика( при напускане на хотела ги връщат), което е малко странно за нивото на такъв хотел.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)