Обекти в Девин

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
16 търговски обекти 1609 оценки от клиенти 1652 ревюта от клиенти
Обекти в Девин
Не заслужава 5*. Има доста какво да се желае относно храната. Стените на стаите са доста тънки и реално слушаш телевизора на съседите. По-скоро е санаториум от времето на комунизма, отколкото съвременен 5* хотел
Обслужването на персонала е добре. В банята има доста неприятна миризма най вероятно от канала на мивката и пода. Мебелите в стаята са от доста евтин материал, което не отговаря на петте звезди на хотела. Матрака е неудобен за спане като част от пружините ги усещах на гърба си при лягане. Чаршафа ми беше скъсан. Трябваше да се остави 20 лв. задатък за да ми дадат дистанционното на климатика( при напускане на хотела ги връщат), което е малко странно за нивото на такъв хотел.
Просторни стаи, чисто и приветливо! Единственото, което не ни хареса е, че не работи джакузито и при обаждането за резервация на стая не ни съобщиха за това. Може би нямаше да отидем, ако ни бяха ппедупредили, че не работи! Въпреки това цената си остава същата, т.е. плащаш, но не ползваш.
Хотела не отговаря на 5 звезди. Хигиената не е ниво. Закуската е еднообразна, няма плодове, кафето е боза и т.н..Вечерята, която беше на блок маса беше студена, месото сурово и безвкусно.
Приятен хотел, чист и уютен. Храната също беше вкусна. Джакузито не работеше, другите СПА съоражения бяха с предварително записване. Разходката с джипа едвам я "извоювахме" - след като от хотела ни дадоха контакти на мъжа, който извършва разходката, той отказа, защото времето било лошо ( за справка, времето беше чудесно, имаше още 10 джипа, които организираха разходки). След разговори с хотелиерите все пак се качихме до Орлово око, без да плащаме на друг превозвач, но ни струваше доста нерви.
Galina 2
Kато цяло хотелът има вид. В детайли обаче...асансьорът 1-4 етаж в крилото не работеше точно по празниците. Помолих за нисък етаж , че съм с дете в заявката, бяхме настанени на 6 етаж в крилото в дъното...Масите на закуска не се почистваха навреме, вилици , лъжици незаредени, оливиерници - също. От 6 етаж до басейна с дете ...разбирате ли , че щях до аквапарка да отида по-бързо. За 5* абсурд да се говори. Водата в джакузито почти студена, в големия басейн-хладка. Повече -няма да дойдем.
Усмихнат и любезен персонал.Стаята беше добре почистена,но дръжката на прозореца беше счупена и не можеше да се затвори. Водата в банята вечерта беше почти студена.Храната беше под всякаква критика -безвкусни зеленчуци и имитиращи продукти .Не препоръчвам хотела.
Миниатюрна стая. В банята няма вентилатор, а в коридора е задушно и понамирисва на лошо. Кухнята е добра,но няма голямо разнообразие.
Бедно меню ,но пък за сметка на това изключително скъпо.Порция от 250 грама свинска пържола 6,80.Първата нощувка се къпахме с ледена вода просто защото топла така и не дойде.
Храната /само закуска/бедна, стаите чисти, общи части не видях да се чистят три дена, хотела много шумен-деца през априлската ваканция, в стаите беше топло/навън 15 градуса/ но системата им не е обезвъздушена и се Чува през нощта , което е много досадно-от радиатор с 10 ребра работеха 4, няма никакво внимание към клиента, ако има нещо което е добре това е спа центъра, но определено е максимум за две-три звезди, за цената с отстъпка с ваучер става, но само ако се примирите с останалото.
1