Обекти в Девин

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
18 търговски обекти 1779 оценки от клиенти 1856 ревюта от клиенти
Обекти в Девин
За съжаление не видях нищо петзвездно, всичко е силно амортизирано, основния ресторант е заприличал на столова, в общите части липсва осветление, на 10 лампи, светят 3, стаите във високата част са зле, комплекс с потенциал, който е занемарен. Персонала са отзивчиви и добронамерени. Като обобщение - не сме доволни.
Хотелът не е лош, но според мен е минал покрай 4 звезди. Тоалентата е много тясна за по дребна жена е идеално, но за едър мъж не.Стаята е малка, леглата са леко тесни и имаше само 1 контакт.Вратата на терасата беше счупена механизма не работеше.Хотелът се намира на центъра на Девин, от една страна ни хареса,защото има много хранителни магазини,но е изключително шумно, има механа на близо с жива музика и пеят до 3:00 часа посреднощ.
Хубавто беше храната, големи порции и вкусна както и гледката.
Голям и красив хотел външно, но със занемарена леглова база и посредствено обслужване. От стая с 3 единични легла, и трите бяха издънени и неудобни. Камериерките минаваха през ден, често само за да вземат боклука. СПА зоната е твърде малка за този хотел, а фитнесът е на ниво дядо си направи в гаража. Закуската е окей, но е basic и винаги една и съща. Забравете за маски или ръкавици. Хотелът се ползва основно от пенсионери по НОИ, за тях това си е супер лукс от Бай Тошово време.
Има какво да се желае определено. Снимките не са актуални определено! Недопустимо е хотел с 5 * да е със зеленясъл външен басейн ( поне да беше празен ).
Atanas 2
За съжаление от хотела не изпълниха част от офертата! /една процедура за престоя/! Много домашни любимци по столовете на ресторанта!
Еденствено за басейна!!! Всичко останало е под всяка критика! Добре , че персонала беше любезен!
lidia 2
Има прописки в обслужването на рецепция,в направата на менюта и почистването на стаите.Проблем е липсата на интернет в стаите.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)