Обекти в Сърница

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
8 търговски обекти 335 оценки от клиенти 351 ревюта от клиенти
Обекти в Сърница
Уж има басеини - единия външен вкопан в земята и празен, нищо че някой може да падне вътре, другия външен е сглобяем. "Спа центъра" има сауна, по думи на собственика, не работеща, вътрешен "отопляем" басеин, в който водата си беше направо студена. Две големи джакузита, едното от които "не работи". Чакахве пържени картофи 50 минути. Голяма част от стаите НЯМАТ ТЕРАСИ! Е, как да ползваш тия " екстри" , като няма къде да си изсушиш банските и хавлиите?
Къщите са разположени на уникално място. В хола и кухнята отоплението беше ужасно, от всички печки имаше само една работеща духалка, а в късния следобед температурите падаха под нулата. Адски много смърдеше на цигари. Втората вечер бушона падаше постоянно, за наш късмет поне домакина беше готин и го
Хотелът е чист и уютен. Стаите са просторни и приятни, а гледката и природата страхотни. До тук свършва всичко.
Ресторанта е под всякаква критика, а обслужването.... нямам думи. Един човек е рецепционист, барман и сервитьор. Бяхме на пакет храна сутрин и вечер. Закуските бяха добре и вкусни, за раз
Явно заложените снимки са доста стари. В действителност обстановката извън вилите няма нищо общо. Посуда беше мръсна.А във вила за 7 човека имаше 6 чинии и 5 чаши......Като цяло мястото не се поддържа!!!!
Доста беше студено в стаите. Като цяло приятно местенце, но за лятото. Пътят до хотела (посл. 2-3 км е под всякаква критика! Разтропа ми се рейката на колата от него. Парната бяня беше ок, но платихме 15 за студено джакузи, което само се източи и после собственика ме пита мен за защо и ми се зъби.
Iva 2
Мястото е много красиво. "Пътят" до хотела е под всякаква критика, т.е. не е път. Хотелът е на чудесно място над язовира, но за съжаление е "леко" запуснат. Храненето няма нужда от коментар.
персоналът не е от учтивите. местността е изключително красива!
yana 2
Абсолютно некорекни.Едното легло един ръбеш диван ,но се таксува като нормално легло,стаята е като затвор-това което се вижда е един зид.По всичко си личи чехраната е с ваучер-не се предлага дори и водо.Не е лошо персонала да намери начин да обмени малко опит,защото тук се плаща за едно но на практи
Зоя 2
В хотела беше много студено, поради факта, че през деня парното не се пускаше. Пътят до там е лош. Обслужването беше добро, но като цяло не бих повторила.
В хотела беше много студено. Отоплението беше включено само минути преди да се нанесем, а на следващия ден беше спряно от сутринта до вечерта. Мястото е чудесно и хотелът е ОК, но управата му не успя да осигури нормални условия за престой. Не посещавайте преди лятото!!!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)