Обекти в Царево

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
23 търговски обекти 509 оценки от клиенти 531 ревюта от клиенти
Обекти в Царево
В хотела беше много студено, джакузито и басейна са покрити с найлон, водата в тях студена, сауната не е включена - студена, т.е. спа няма как да се ползва. Служителите седят със зимни якета в хотела. Механата е отлична, нормални цени, бързо обслужване, вкусно, много приятна и отзивчива сервитьорка.
На снимките са показани бани с вани, но те влизат към офертата.
Не беше това което очаквахме , но персонала беше супер отзивчив и вежлив! Офертата включваше настаняване в студио ( настаниха ни в двойни стаи ) , предложиха ни на втория ден да се преместим но няма как да местим 2 семейства багажи с малко дете и тн. Фитнеса е само явно на думи , не сме доволни..
Rosica 2
Хотела е добър,но обслужването беше под всякаква критика.
- лоша кухня,плажа в близост е ужасен,студен басейн, детския кът е малка задушна стая с 5 счупени музикални играчки и 20 плюшени .
+ Стайте са просторни и чисти , огромни красиви балкони ,разположението е добро
Абсолютен резил тази година, за разлика от миналата! По спалното бельо косми, след минаването на камериерките забравен парцал на леглото, и то мръсен, храната смотана, тв и нет с проблеми постоянно, единствено двете момичета в ресторанта бяха мили, не бих се върната трети път там!!!!!!
Jordan 2
Не бих се върнал отново.В стаята не можеше да се спи от ужасен шум-стържене и дрънчене на метал от някакъв сенник на горния етаж.Храната семпла, пресметната до стотинка половин? яйце в компле закуската, една салатка за двама, основно-3 кебапченца или вечеря само риба.Цената е висока за предложеното.
Менюто не е подходящо за малки деца и почти нямаше вегетарянски ястия. Стаята ни не се почистваше редовно. Хотела е близо до плажа, но самият плаж е доста каменист и прекалено малък.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)