Обекти в Сливен

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
72 търговски обекти 1774 оценки от клиенти 1866 ревюта от клиенти
Обекти в Сливен
Средно към ниско ниво на храна и обслужване.
На външен вид - да, на вкус - не струват!За грамажа също се съмнявам, че отговаря на обявения - 600 гр!
Може би моите очаквания бяха по-големи, затова не останах напълно доволна.Жената е много мила и възпитана,но пипа много леко и всъщност гърба ми въобще не можа да се отпусне от масажа.Останах по-скоро намазана,отколкото размачкана.Освен това ми съкрати от времето,може и неволно да е.На скалпа нищо.
Купувала съм и други портмонета от вас и съм била доволна, но това не е с добра кожа и откопчалките, трудно се откопчават, просто не ми хареса!
Обстановка и персонал -6. Но храната -3.
Royal bar & dinner Сливен
Не съм доволен. Слаб масаж, прекалено много слагане на лосион, в стаята беше по-скоро хладно отколкото топло, музика от съседната зала, която пречи на "релакса". Реално време на получен масаж 35-40 минути максимум.През останалото време чакане на масажистката и чакане да ми приготвят чай ?Не мерси!
Портфейла като цяло е хубав, но отделенението за карти с прозорче беше мръсно като от мастило и не се чисти... Незнам дали бих повторила поръчка към този продавач.
Бърза доставка,но портмонето не оправда очакванията ми,отвътре беше като влажно,може би е седяло доста време. Не съм доволна.
Портмонето в никакъв случай не е мъжко, а по-скоро детско!
anna 2
Мъжкият портфейл е качествен, но мноооого малък! Непрактично малък дори... Ако се сложат 2-3 карти плюс няколко визитки, не се затваря. Ако се сложат 10тина монети, не се затваря. Ако има повечко банкноти - отново не се затваря. Мъжът ми няма да го ползва.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)