Обекти във Велико Търново

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
281 търговски обекти 18544 оценки от клиенти 18998 ревюта от клиенти
Обекти в В. Търново
Можеше да уточните в офертата , че за семейство с 2/3 деца билета е 20лв.
Парк Мини България Велико Търново
Тюрбаните са с различни десени,но и с различни размери.Ако ги поръчате до адрес,цената ви ще стане двойна.Доставката по цени на Спиди ще е толкова колкото струват тюрбаните.Не препоръчвам.
Аглика София
Комплекта е с добър цвят и до там.Цветът на калъфката е различен от този на плика и чаршафа.Според описанието долният чаршаф е за спалня 200/220.Моята спалня е 164/190 и чаршафа идва малък.По плика на места има "бобчета" . Не беше зачистен добре и не спира да пуска мъх.Филтрите на климатика се задръ
Аглика София
Получих си спалния комплект.Доставката беше бърза.Но съм много разочарована от цената на доставка: 8,02 лв до офис на "Спийди".Тази скъпа доставка обезсмисля купуването през сайта.Вероятно "Аглика" не ги изпраща от офис на "Спийди", а от техния адрес.
Аглика София
JM 2
Не бихме взели повторно суши дори с ваучери от ЦБА. Очаквахме наистина друго, предвид повечето коментари, но уви. Малки хапки не добре оформени, в които почти нямаше крема сирене, беше спестено и от сьомгата. Не бяха прясно приготвени.
За сметка на това соевият сос беше х2 като количество :д
Има разминаване с офертата, хавлиите които получих и двете са бели. Единия комплект беше с разкъсана опаковка. Очаквах по-добро качество. Куриерската услуга ми струваше 9,47, а не както е обявена 6 лв.до офис и 7 лв.до адрес.
Аглика София
Stefka 2
Не отговаряше на очакванията ми за масаж. Освен това масажа трябваше да бъде 1 час, а реално продължи около 45 минути.
Парка е хубав,но цената без ваучер е по-изгодна за семейство,ако билета се закупи на място!
Парк Мини България Велико Търново
1