Обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
1016 търговски обекти 46213 оценки от клиенти 47070 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас
Yoana 2
Не дойдоха всички обявени артисти
Rock & Events Бургас
pepa 2
Цветът на гел-лака избеля за няколко дни.
Внимателна маникюристка,но работи бавно и не умее да рисува.Не съм очарована.
Asen 2
Отзивчив персонал, но част от атракционите липсват. Това е доста подвеждащо. Пътувахме от друг град, децата останаха разочаровани.
Не препоръчвам за хора с по-чувствителна кожа.
Зъболекаря работеше доста грубо. Цялата процедура траеше точно 20 минути, при положение, че на други места е час. Мина само веднъж с ултразвук и след това механично изчистваше зъбния камък. Никога до сега не ми бе текло толкова много кръв... Полирането траеше две минути. Не бих повторил никога.
Звездите са единствено за оркестъра. Фалшива соло цигулка, танцьори на забавен каданс с елементарни асинхронни движения на тази музика, които дори не знаят размера на сцената. Абсолютно разочорование.
Пастата е вкусна, но порциите бяха малограмажни. От 4 порции едната беше 306 гр., другата 320 гр., 370 гр., 390 гр. Измерени с кутията. Останахме неприятно изненадани и гладни. Управителката трябва да обърне сериозно внимание на това!
Spaghetti Bar Бургас
Разговарях 2 пъти с жените по телефона, като никоя не ми спомена, че ваучера трябва да се чекира на информация, поради което не останаха свободни места за сядане. Всъщност за повечето от хората нямаше свободни места за сядане. В обявата пишеше, че в 13:00 се качваме на кораба, но ни пуснаха в 13:20.
Go to Burgas Бургас
1