Обекти в Златоград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
10 търговски обекти 778 оценки от клиенти 815 ревюта от клиенти
Обекти в Златоград
Хигиена 2 от 10 в стаите. Още с пристигането, ни очакваше голяма топка косми върху тоалетната чиния, беше отвратително.
Храна еднообразна 4от 10.
Обслужване и любезност на персонала 10 от 10.
Бих препоръчала на приятел.
Стаите не да хубави, неудобни легла. Храната включена в офертата е много еднообразна иначе ресторанта става като изключим хилядите мухи навсякъде. Басейна е малък, когато има хора в хотела е невъзможно да си намериш шезлонг. Със сигурност няма да повторя.
Ваучера беше за подарък - изложих се. Много под очакваното, а хората не са от претенциозните. Може би е заради пандемията, но така няма как да има туристи
Посетих комплекса в края на ноември и не съм доволна. В комплекса бяхме сами и в делничен ден и може би по тази причина сутринта в 11.30 все още парната баня и сауната не бяха включени (при положение, че работи от 10 ч.). Коридорите не са отоплени и придвижването от спа-центъра до стаята не е много комфортно. Топлата вода в банята и в спа-центъра потича 5-10 минути след като крана е отвит докрай. Ако не е икономически изгодно, не предлагайте делнични пакети. Храната в ресторанта е добра.
Хотелчето е хубаво и голямо и на хубаво място.Закуската беше много слаба,стаята беше без тераса и малка и 2 отделни легла!
Стаята не беше почистена добре, но това се преживява. Спа комплексът беше на ниво, чисто и топло с изключение на служителя, който се правеше на велик, а работата му беше да раздава халати. Но когато се сблъскате с храната става страшно закуската долу-горе става, но празничните вечери бяха трагедия нищо не става за ядене. Картофената салата от 3 дена, краставиците събирани от закуска обяд и ги слагат за вечеря. Ако отивате там гледайте да сте на свободна консумация иначе глад.
Една красива къща за гости, в типичен архитектурен стил за Стария Златоград. Поддържана градина и привиден уют. А всъщност едно далече от представите за тишина и спокойствие място. Лакърдии, селски банкети, музика от механата, съседи, които режат дърва и строят поредния хотел в неделя сутрин. Така ще е, ако отидете за един, предвиден за почивка уикенд през лятото. За зимата не знам как ще е, но изолацията и дограмата е никаква и няма климатици. Така, че си носете ямурлуци и кожуси.
Заядоха с мен че ваучерите не са ми разпечатани,в стаята ми имаше някакъв хладилник оставен на склад,наложи се да купувам препарат за да си отпуша мивката в банята. Етажерката в бянатя беше счупена.В закуската ми имаше косъм.
Поне беше чисто.Има много хубава градина.
яна 2
СПА-то е незадоволително-препълнени сауна и парна баня,студена вода в басейна.Сервитьорите в ресторанта объркват гостите.Развалиха ни престоя!Е,поне закуската сутринта беше на ниво.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)