Обекти в Балчик

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
30 търговски обекти 3307 оценки от клиенти 3445 ревюта от клиенти
Обекти в Балчик
Вътрешният басейн беше в ремонт и ни изкаха по 20лв на човек за ползване на външния.За мен е недопустимо.Разбрахме се и не платихме.По-голямата част от спа зоната също беше затворена.Не сме очаровани!
Не бихме посетили отново този хотел. Трудно го намерихме, GPS - а не разпознава координатите, които са посочени. Обслужването е слабо, осветлението в банята не работеше, както и не се затваряше вратата й. Леглата са ужасно неудобни, а менюто на ресторанта е повече от оскъдно.
Uzlem 2
На тази цена, не очаквайте много. Далеч от централния плаж /друг почти няма/, много близо до ботаническата градина. Закуската е еднаква за всички гости, не си заслужава. Ресторанта е занемарен, стар... Няма дезинфекция на шезлонгите около басейна,. Персонала е без маски.
Не бих посетила хотела отново с ваучери от Грабо. За гостите с ваучери е отредено крилото точно над ресторанта. Вентилацията не е никак добра и от 6 сутринта започваше да мирише в стаята на закуска. А след 4 следобяд започваше да мирише на вечеря. Просто чудно. Храната не е на ниво. Вечерята беше претоплена. По-добре да се хапва в близките ресторанти за тези пари...
XeRa 2
Не сме доволни! Храната беше ужасна!Кебапчета, печени картофи, макарони и панирана риба, 5 вида туршии и крем супа. Десерти нямаше. Кърпите в СПА-то се заплащат и няма халати. Хигиената също не е на ниво.
2.2020г.Да ни направят резервация ни искаха секретни кодове на ваучерите, с което отбелязаха,че сме посетители хотела,а ни настаниха седмица след това!
Хотела НЕниХАРЕСА разлепени тапети, прах помебели, вехти кошари за бебета, храната All inclusiv малко видове ястия, салати и десерти, супа 1вид.Настаниха ни в 15ч и в основното меню храната е по същия начин няма разнообразие 3странички.
Пожелахме да напуснем хотела, но предвид ваучерите управителя ни посъветва да приемем подобра стая-съгласихме
Sezer 2
Персоналът е доста невежлив. Не мога да разбера как може спа център с претенции за невероятно качество на услугата да няма даже диспенсър за вода...
Масажът беше леко претупан.
veneta 2
Басейнът е голям и чист. Сауната е добре, лакониума и едното джакузи не работеха. Турската и парната баня недостатъчно затоплени, няма диспенсър с вода. За храната и напитките- чудиш се от къде да си вземеш за пиене, храната е вкусна, но нямаше и трите дена нещо различно , бедно...За 5 звезди е пълна излагация. Чистят в СПА центъра в работното му време..
Персонала на рецепцията не е от най-любезните. С направена резевация трябва да чакаш за да се освободи шкафче за събличане.
Сауната е със стари и счупени дъски, парната баня не работи, въобще спа центърът си е малко мизерийка.
Vili 2
Мисля, че има нужда от ремонт или освежаване! Парната баня, не е достатъчно топла, вратата не се затваря добре. Сауната и басейна ми харесаха, там всичко беше добре. Като цяло си заслужава за тези пари.
1