Обекти в Поморие

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
63 търговски обекти 2121 оценки от клиенти 2177 ревюта от клиенти
Обекти в Поморие
За съжаление, с пристигането ни бе заявено, че въпреки обявената по оферта закуска - такава няма да има, понеже "готвачката се разболяла"!? Служителката обеща, че ще бъдем компенсирани, но нито обясни как, нито пък нещо в тази насока бе направено! За целия ни престой (6 нощи), нито веднъж не почистиха, не смениха чашафи, не заредиха поне 1 сапун! На вечеря: ръчкат те да се наядеш набързо и да освободиш за другите гости без ваучери! Пълно разочарование! Интересно, как ли ще бъдем компенсирани?!?
Хотел Manz 2 Поморие
Като цяло хотелът е добър- чист, с морска гледка и добра локация.Обслужването обаче( в частност младата руса дама на рецепцията) определено е под всякаква критика Като започнем от това, че бяхме настанени в друг долнопробен хотел за първата нощ, защото не бяха разбрали от коя дата точно е резервацията, през липсата на елементарни тоал.принадлежности, които буквално трябваше да си " изпросим" при все че това е тризвезден хотел, до обвинението, че вече сме имали такива оставени и даже сме ползвали
Хотел Парос Поморие
Не бихме посетители отново. Може би след цялостния ремонт.
Magi 2
При настаняването всичко беше наред, въпреки че на пръв поглед стаята не отговаряше на снимките. Спа-зоната беше добре, басейнът можеше да бъде малко по-топъл. Имахме включена по една процедура на ден. Всички бяха много любезни и отзивчиви. Най-големият проблем бяха комарите!! Бяха наистина много! За съжаление, освободихме стаята една вечер по-рано, на рецепция не бяха изненадани изобщо и се оправдаха с общината. Въпреки че всички бяха много любезни, хотелът не отговаря на 4 звезди.
Хотелът е хубав с невероятна гледка, но има още какво да се желае относно хигиената и обслужването.
Хотел Парос Поморие
Липсват елементарни удобства в банята-поставка за принадлежности, тоалетна хартия и закачалка. За закуска не се предлага нито кафе, нито вода, респ. друга напитка.
Хотел Парос Поморие
Не упоменават етажа на който ще бъдете настанени при направата на резервация.Глеката от първия етаж далеч не е невероятна.
Чисто и спокойно хотелче в близост до центъра и на 10мин от плажа .Студиото беше напълно достатъчно за двама възрастни и две деца.Чисти кърпи .Минуси ....Стар матрак на спалнята доста скърца ...И най вече нямаше достатъчно топла вода .С хора с деца е голям проблем .Маля собствениците да обърнат внимание и на климатика който не охлажда .
Хотелът е добър , персонала много внимателен ,храната е качествена и в достатъчно количество . И все пак се усеща някъкво напрежение и несъгласуваност в работата на рехабилитаторите . А колкото до т.н. бонус - това е само реклама - редовно се забравя . Малка забележка -всички съвременни хотели предоставят ключ /или карта / на всеки гост , а не един за всички в стаята.
Желая на персонала и собствениците успех !
Nurdan 2
Не се спазват часовете за процедурите, които са дали - по-точно масаж. Първата вечер съпруга ми даде часа си на дете за масаж / за което нямаше проблем/, а втория ден чака повече от половин час и накрая се отказа, ядоса се и се отказа и от масажа за др.ден, заради невидение и неуважение, заради спазване на началния час. А и двата масажа бяха включени към ваучера. :(
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)