Обекти в Дряново

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
10 търговски обекти 2345 оценки от клиенти 2468 ревюта от клиенти
Обекти в Дряново
За хотел Антик добри условия за платената цена, но за собствениците , закупихме ваучер за 3 дни -три закуски,три вечери и три нощувки ,а получихме три закуски и две вечери.Така ,че не препоръчвам хотела , поради липса на коректно поведение.
Ние посетихме хотел"Антик" всичко беше на ниво докато останахме без вода.Нямаше дори за елементарни човешки нужди.Казаха ни,че имат нужните запаси,но не се оказа така.Нямаше цял ден дори и на сутринта наложи се да си купуваме,за да се измием.Мисля,че след като се предлагат стаи трябва да се помисли за всичко.
Стаята ни миришеше на мухъл. Много. Иначе беше чисто. Басейна е чудесен.Обслужването според мен не беше на нужното ниво.Да уточня, че става дума за "Куклите", а не за "Куклите"2.
С компания бяхме гости в хотела в края на октомври и ни посрещнаха с изречението: "ами още не е пуснато отоплението" и "изчакайте да пуснем топлата вода", дадоха ни някакви духалки пред разпадане, с които трябваше да се топлим при 4 градуса навън. Храната при Чех е хубава, но музиката висока
Много мухи,Вечеря-пържени картофи и кебачета, закуска -палачинки.Бедно меню.
Иначе хотелчето е ново и чисто.Като цяло не си заслужава за парите ви.
Galina 2
Поздрави на Бонева и готвачката Нели,само те стават
условията в базата бяха много добри но обслужването в ресторанта меко казано аругантно и неуважително
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)