Обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
4134 търговски обекти 180628 оценки от клиенти 188298 ревюта от клиенти
Обекти в София
Обясних на маникюристката, при която бях в центъра, че плочката ми не е особено силна, и за това по принцип ми пилят ноктите по-внимателно и слагат повече база. Обаче тук това не се случи. След като пръстта ми бе разкървен, на следващия ден вече три нокътя ми бяха счупени. Не бих посетила отново.
По-добре недейте:) Тръгнах си с изгаряне (лезия) от содата и инфекция. Явно за каквото плащаш - това и получаваш. Клиниката няма интернет/фб/гугъл/супердок страници - това също говори достатъчно. Давам две звезди заради нормалното отношение. За 'работа' - 0.
Продължителността на масажа беше доста по кратка от описаното
Прекрасни актьори , но ужасна постановка.Не препоръчвам.
Като цяло обслужването не ми хареса. Вдигат телефона и казват Да, навместо да кажат името на агенцията, с кой говориш и Как можем да ви бъдем полезни. Ако им зададеш въпрос вместо да ти отговорят ти казват да си погледнеш договора ( кара те да си мислиш, защо въобще сте сложили тези телефони). Екскурзията тепърва предстои и още не мога да дам оценка за нея.
Хуморът дойде повече от Сашо Кадиев. Останалите актьори не успяха да създадат необходимата атмосфера. Аня Пенчева пък въобще не може да играе.
Снимките стоят сиви, безцветни. Нищо общо с реалната снимка. Рядко пиша лоши коментари, но предвид факта, че закупих не малко на брой снимки, които изобразяват важна част от моя живот и важен и безценен спомен, не мога да направя компромис.
Идеята за пица и измиване е добра. Като негатив мога да кажа, че не изчистиха багажника, а беше празен.
Също така ужасно много се чака, като си с ваучер.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)