Обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3760 търговски обекти 158204 оценки от клиенти 162408 ревюта от клиенти
Обекти в София
Lazar 2
Все по трагично става положението с миенето. Заведението е ок
По време на цялата терапия не получих никаква информация относно извършваните процедури. Трябваше да попитам накрая кое какво е! Дермабразиото и ултразвука продължиха по-малко от 1 минута, като бяха обработени изключително малки участъци от лицето. Не бих посетила отново.
Много бавно се справиха с миенето на колата. Обикновенно храненето с пицата ставаше по-бавно, но сеге не беше така.
malina 2
За 200лева толкова .Мръсен басейн,студена спа, но каквото пращаш това получаваш .
Verso Travel София
Общо взето само изкъпаха кучето ми, не мисля, че ще ги посетя пак, да момичето беше любезно, но и видимо изморено и може би затова след час и 30 кучето ми беше само изкъпано и с изрязани нокти, тук там минато с ножица. Давам 2те звезди за добре оформените лапички, ушички и опашка.
Puppy Bubbles София
Тортите са вкусни. За съжаление трябва доста по-рано да се обадите, за да я получите навреме за рождения ден. Нямат налични бройки от тортите в промоция и се разчита само на предварителна заявка и доставка от цех, който не е близо до сладкарница.
Салона е хубав. Доволна съм от услугата. Оставам все пак с лош привкус от салона и няма да посетя отново поради следната причина: исках да посетя салона за две процедури, за да пробвам и двете, така че няма как да използвам и другия ваучер, който бях купила за педикюр. Не желая да посещавам отново.
Не е много удобна. Просто обикновена възглавница
1