Обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3901 търговски обекти 164819 оценки от клиенти 170127 ревюта от клиенти
Обекти в София
Plamen 2
Миенето не беше ВИП, а стандартно. Багажникът изобщо не беше отворен за чистене. Пицата беше вкусна. Приеха ме малко по-рано от предвидения час, за което съм много благодарен.
Да, шоколадите са без захар, но очаквах да са подсладени само със стевия. Оказа се, че стевията е едва 0,02%, но съдържат подсладителя малтитол. Така че са доооста богати на калории и въглехидрати.
През цялото време ми беше студено. Масажът беше ок, но не компенсира студа и закъснението от 1час, което не зависеше от салона, но можеше да се разреши от служителите с желание от тяхна страна.
Really not at the familiar level uses with lead flip flops multiple times each time it touches the cash register really not in the rama. Sorry I bought there will break.
Was not the most delicious
69 Burger Shop София
Пастата и "дъската за гладни вълци" бяха вкусни, но обслужването не е на ниво.
За разлика от друг път,пицата беше много по постна.
Момичето си свърши работата доста съвестно, но "салонът" беше доста, бих казала, примитивен. По отношение на хигиената, има накъде повече. Приятна обстановка нямаше.
Салон НН София
Студиото не е от най-приятните. Малко и препълнено с хора. Жената, която ми прави маникюра беше сравнително мила, но не от най-старателните. Гел лакът ми на 3-тия ден започна да се бели…
Не ми направиха хиалуроновата процедура, защото смятаха, че понеже съм мъж няма да я искам 😁 иначе масажът беше добър.
Yanna 2
Идеята е интересна, момчето беше любезно, но нещата в стаята не бяха това, което е описано в офертата. Единственото, което ставаше за чупене, бяха бирени бутилки, от които още капеше бира, ако ги обърнеш. Нямаше боксова круша както е описано (или е била извън стаята без да ни я покажат) и др.
Rage Room София
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)