Обекти във Велинград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
57 търговски обекти 9193 оценки от клиенти 9436 ревюта от клиенти
Обекти в Велинград
Хигиената по стаите е лоша, мокета не почистен, висящи паяжини, чаршафите с дупки от цигара. Персонала е възпитан, любезен и недостатъчен.Имат много добро СПА, но постоянно трябва да издирваш някой за да ти пуснат дадена сауна или ледена стая. Единствено работеше на подгряващи градуси инфраредсауна. Храната е прясна и вкусна. Асансьора се развали. Пише, че има детски кът, но въобще не съществува, а персонала ми обясни , че не работи. Три дни валя и с дете на 4 бе весело.Не бих посетила отново.
Хотел България Велинград
Не останахме много доволни , подведохме се по добрите оценки . Ясно , че цената не е висока, но все пак ... Около хотела само строежи и кал , далече от центъра закуската и вечерята - еднообразни / закуската - чисто студени яйца на очи и колбаси, пържени филийки - без яйца и т. н. /. Никакви мерки срещу Ковид , малко СПА , ако хотелът е пълен , не можеш да се добереш до него, никаква градинка или дори 1 пейка около хотела... Доброто - хотелът беше топъл и чист.
SPA хотел Релакс Велинград
Стаята беше топла, но пода в стаята беше мръсен при настаняване , в ресторанта беше студено и на обяд и вечерта. Наложи се да вечеряме с якета!!! Храната беше вкусна и обслужването беше мило.
Хотела е на хубаво място. Стаите са чисти, с нужда от освежаване. В делничния ден храната бе изключително еднообразна и студена и обслужванането в ресторанта бе крайно слабо.В петъчната вечер бяхме приятно изненадани, имаше и топла храна и избор, дори
музика.
SPA клуб Бор Велинград
Хотелът не отговаря на категория 4 звезди. Закуската е една и съща, без смяна на асортимента, беден избор на вечеря. Басейнът е изключително малък, при препълнен хотел е крайно недостатъчен. Водата имаше цвят на супа, не се сменя очевидно. Стаите са доста малки, както и ресторанта, в който се хранят на 2 смени. Като цяло, не бихме отишли отново. Единствено персоналът беше любезен и отзивчив.
Голям хубав басейн, но тавана и остъклението е под всякаква критика. Хавлиите в стаите бяха мръсни, по възглавниците имаше наслоен прах, на дистанционното за телевизор някой така добър човек е оставил дъвката си, 2 часа след настаняването ни в стаята осветлението в банята спря, климатика има една настройка и тя е да духа хладно, храната определено не беше от най-добрите, повечето хора от персонала не бяха много дружелюбни. Парите не отговарят на качеството на хотела!
Хотел Селект**** Велинград
Искахме да бъдем в двойна стая делукс. При настаняването ни дадоха грешен ключ, след като си сменихме ключа и успяхме да си влезем в стаята се оказа, че чипа за тока не е зареден и единия халат беше изцапан, при което се наложи да слизаме до рецепцията за втори път. Стаята и банята бяха големи, но пода в стаята беше с плочки, което за мен не беше приятно. Отделно стаята ни беше за инвалиди (а ние сме млади хора). Храната беше разнообразна, освен на закуската. Басейна беше чист.
Не бих посетил
Негативно впечатление. Самият хотел е странно структуриран. От рецепцията ни "ориентираха" през ръце за стаята. Още с влизането в стаята бяхме неприятно посрещнати от миризма на канализация, а в последствие установихме, че отоплението на практика не съществува. В ресторанта вместо да ни покажат, че предлагат маски, то бяхме грубо адресирани да си сложим такава. Извинението беше, че "спазват мерките", но това не трябва да означава лошо обслужване. Спа центърът е единственото хубаво нещо.
Оскъдна обстановка, не особено любезен персонал, занемарено спа с неработеща парна баня, посредствена храна. Не оправда очакванията ми
Като цяло хотелът е приличен, но не оправдава очакванията за 4* хотел. Спа центърът е малък, сауната е за 1 човек, закуската не е разнообразна. Леглата бяха неудобни.
Хотел Aqua Viva SPA Велинград
1