Обекти във Велинград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
56 търговски обекти 8661 оценки от клиенти 8840 ревюта от клиенти
Обекти в Велинград
Негативно впечатление. Самият хотел е странно структуриран. От рецепцията ни "ориентираха" през ръце за стаята. Още с влизането в стаята бяхме неприятно посрещнати от миризма на канализация, а в последствие установихме, че отоплението на практика не съществува. В ресторанта вместо да ни покажат, че предлагат маски, то бяхме грубо адресирани да си сложим такава. Извинението беше, че "спазват мерките", но това не трябва да означава лошо обслужване. Спа центърът е единственото хубаво нещо.
Оскъдна обстановка, не особено любезен персонал, занемарено спа с неработеща парна баня, посредствена храна. Не оправда очакванията ми
Като цяло хотелът е приличен, но не оправдава очакванията за 4* хотел. Спа центърът е малък, сауната е за 1 човек, закуската не е разнообразна. Леглата бяха неудобни.
Хотел Aqua Viva SPA Велинград
Положителното:
1. Стаята беше чиста, и макар и да бяхме за две нощувки, след първата минаха и почистиха.
2. Изхранването на блок маса беше ОК. Имаше избор от няколко ястия.

Това, което не ми хареса:
1. Бяхме с ваучери, които включваха частичен масаж. Тъй като аз не обичам да ме мачкат, при запазването на час попитахме дали може моя частичен масаж да го преотстъпя на съпругата ми и се оказа че не можело, но не това беше проблема, а арогантното държане на масажистката, която трябва да дебнет
Хотел Селект**** Велинград
Останахме неприятно изненадани от чистотата в хотела, мокета в стаята беше целия в руси косми, банята- покъртителна, фугите плесенясали, лирата с някаква лилава боя, която се стича, а на нея метнати хавлиите за ръце,да не говоря за зелената вода в басейна(даже не влезнах). Халатите се заплащат(ние лично нямаме проблем с това) , но са скъсани, зацапани и изключително малки (все пак не всички са 50кг).Давам оценка две само за страхотното отношение на персонала и приличната храна, която предлагат.
Хотел Aqua Viva SPA Велинград
За сумата,която заплатихме беше добре.Но има какво още да се желае,относто хигиена..Не давам висока оцинка,заради три неща:Липсата на течен сапун в тоалетната ,мръсни,непочистени масички до шезлонгите и счупени,нестабилни чадъри,които при малък вятър падат.
Плюсове:вкусна храна;топли басейни;чиста стая
Минуси:въпреки,че казах,че ще сме с дете на 1г, стаята беше толкова малка,че нямаше как физически да се сложи кошара;бяхме настани в стая 6,която е точно срещу входа на басейна,и беше най- неподходящата стая за гости с дете(постоянно се опитваха гости да влезнат в нея,защото търсиха wc+постоянният шум от коридора);банята беше много малка; вместо 30Мин солна стая ни пуснаха само 20мин;няма спасител;детският кът е неподържан,мръсен и студен
Базата е добра, но имам забележки относно изхранването. Много далече от all inclusive. Никакво разнообразие, липса на посуда и количества съобразени с заетостта на хотела.
Хотел Селект**** Велинград
Не бих повторила. Басейна не беше лош, леглото ни беше спалня, но с местещи се два отделни матрака и спално бельо, което спарваше. Най-ужасното беше закуската, която беше някаква подигравка - масло имитиращ продукт(така беше наименовано), горчиво сирене, ужасно кафе, стари и меки плодове...
Хотелът е чист, но в никакъв случай не мога да дам четири звезди. Банята и стаята са просторни. Липса на елементарни кана за вода, чаша за кафе, чай, не изисква много, но прави впечатление. Персоналът на рецепцията се държеше нелюбезно, но за сметка на това почистващия персонал и сервитьорите бяха изключително любезни хора и готови да помогнат. Закуската беше хубава, вечерята не бих казала. Не бихме отседнали отново.
Хотел Aqua Viva SPA Велинград
1