Обекти в Панагюрище

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
8 търговски обекти 854 оценки от клиенти 968 ревюта от клиенти
Обекти в Панагюрище
Като цяло не сме доволни от престоя си. За двата дена, в които бяхме там никой не влвзе даже едно руло тоалетна хартия да ни остави, иначе стаята беше чиста. Закуската, за която си бяхме заплатили беше на блок маса и с много беден избор и ако нещо свършеше не се зареждаше. И двете вечери имаше балове в ресторанта и не можеше да се спи. Абсолютна липса на организация.
Хотел Court Inn Панагюрище
Хотелът не е на ниво четири звезди. Мухъл в банята, петна по мокета, изцапани стени... Храната е еднообразна, външният басейн не е чист, шалтетата занемарени, тревните площи не се поддържат. Така не се привличат туристи. Аз няма да го посетя втори път.
Хотелът е нов,и базата е добра.Навсякъде е много чисто.Но,до там..Персонала е неквалифициран,и неориентиран.Единствено управителя прави добро впечатление.В ресторанта няма истинско меню,а хвърчащ лист с няколко неща.Цените в ресторанта са завишени спрямо качеството.Чакаш цяла вечност да те обслужат.Вечерята на сет меню,всяка вечер е една и съща.Спа центъра в х-л Каменград,е отличен.
Добра база, много лошо обслужване, оскъдна храна. Не бихме посетили отново хотела.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)