Обекти в Хисаря

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
15 търговски обекти 1043 оценки от клиенти 1093 ревюта от клиенти
Обекти в Хисаря
иво 2
1-снимка /дюшек
2-снимка/скъсан чаршаф
3-строежи кат слънчака...Шумно...летище софия
4-счупени/лепени , стъкла
Като цяло не сам доволен от Хотела , храната е лоша , занемарено като Хотел 3*, пиша 2 звезди заради персонала - добри хора /отзивчиви
Паркинга е много малък, трябва да дебнеш да намериш място...инак отиваш на бунището/ сгур или каквото и да е на около 100 метра от хотела.Дано не носите много багаж....
Храната - еднообразна , закуска пържени филий-мазни / варени яйца..нема сим
Персонал страхотен
All inclusive ужасен
Басейн вътрешн ок
Басейн външен на друг хотел
Не сме доволни
Хотела е хубав,храната горе-долу... Но всички спа услуги се заплащат и то на доста високи цени. Басейна е по скоро само за деца.
Остарял хотел, без сериозна поддръжка и любезен персонал
Ниско качество на обслужване. Разочарован съм от хотела и не бих го препоръчал.
Единственото нещо от което сме доволни е храната и служителите в ресторанта, всичко останало беше неприятно. Отношението на камериерките е потресаващо, не вършат работата си, помолих ги да изчакат 1 минута, за да излезем от стаята, за да могат да почистят, те тряснаха вратата и съответно стаята ни така и не беше почистена през целия престой в хотела.
Хотела е що годе добре, но храната е на много ниско ниво ... най-странното за нас беше, че реално няма ресторант в хотела, сервират ти на инклузива и дори да искаш да си поръчаш нещо друго за ядене, не можеш.... другата ни забележка е че басейна е 4 на 5 метра и 1 метър дълбок ( и не е топъл ... само сутрин се усещаше топлина и след това не ставаше за ползване от децата ) . Персонала беше много любезен !!! Честно казано не бихме повторили !
Храната е много, но на посредствено ниво. Едни и същи кебапчета ги предлагаха три пъти, а останалото мазно свинско го направиха на супа-пача за закуска. Миналият път беше по-добре. Басейнът не е чистен от месеци, а водата е студена. Иначе са вежливи и детския кът е добре уреден. Вече има и музика и поиграхме и двете вечери в ресторанта. Явно залагат повече на "духовната храна".
Режим на телевизията и няма топъл душ в банята!!!
1