Обекти в Павел баня

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 1222 оценки от клиенти 1298 ревюта от клиенти
Обекти в Павел баня
Собственика Якуб крещи като ненормален по персонала си(пред гостите) да изгасят лампите, че тока бил скъп. Говори на турски на висок тон, и създава усещане за абсолютна цигания. Груб е със клиентите си. Басейна е добре, храната също става. Чисто е.
Басейнът беше хладен..почти студен, не работеха приключенският душ, хамамът, леденото ведро, а парната баня беше с малко пара. Стаите са хубави, но СПА зоната е посредствена.
Хотел Алиса Павел баня
Чист хотел и до тук свършва хубавото. Басейна не работи постоянно. Сауната за 1 човек не се пуска, дори и да искаш да си платиш. Лампите не светят за икономия. Общите части имат климатици, но също не работят за икономия. Закуската е парче суха баница или 2 филии хляб с яйце и сирене. Гарнитура 7 маслини и по 3 кръгчета краставица и домат. Собственика постоянно не е в настроение. Жените от персонала са много любезни.
Хотелската база е добра, рехабилитаторката си върши добре работата, за обслужването има доста какво да се желае.
Хотела е добър,но може да се иска още по отношение на храната!Рехабилитаторката е много веща в професията си и много любезна жена/Стойна/.А и този депозит от 40.00 лева за ключовете е доста висок още повече ,че никъде в сайта не се говори за такъв депозит и все пак не е 4.00 лева,така,че.....! Ако човек е преценил точно колко му трябват и си е взел само толкова пари вие му" блокирате" тези пари за времето на целия престой.
Ayan 2
Стаите са чисти,хотела също,но липсваше ниво на култура и уважение от лице на персонал.Басейна не ни хареса.Това е нашето мнение!
Стаите са сравнително големи, но не са подредени така, че да се ползват от инвалиди. Басейна е на практика недостъпен за клиенти в колички. Храненето е твърде семпло. Процедурите са малко и също труднодостъпни. Въбще хотела е за здрави непретенциозни клиенти.
Мястото е чудесно,хотела е хубав,но няма климатици и трябва собственика да поработи доста още върху начина на обслужване на гостите....
Ако искате да изпитате непознати емоции или да си припомните недалечното минало (70- 80-те години на ХХ век) това е Вашето място.
Чакаш на опашка , за да влезеш на външния басейн, опашка от 30-40 човека пред т.нар. “Ресторант България”15 минути преди обявените часове за хранене; закуска и вечеря срещу купони; храната е студена и нахвърляни в чиниите. Лечебните процедури са добри. Стаите - типичен соц. реализъм. Камериерката нахлува в стаята като у дома си, ти си по бельо, но това няма значение
БХ Павел Баня Павел баня
Хотела е добър, стайте просторни, чисти и уютни и до там. Служителите явно незнаеха защо са там, охкъщи, пъшкащи - явно не им се работеше, а за силната музика до два през ноща просто без коментар.
Хотел Аризона** Павел баня
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)