подаръчна картичка

Подари виртуална подаръчна картичка, с която получателят може да купи всичко, което си избере, от офертите.

Грабни картичка за да я подариш
Активирай ако си получил

често задавани въпроси

Какво представляват подаръчните картички?

Подаръчните картички (gift cards) в Grabo.bg дават възможност на потребителя, получател на картичката, да зареди съответната сума в профила си в т. нар. „виртуален портфейл“.

След като картичката бъде „активирана“ и сумата бъде заредена в портфейла, тя може да бъде използвана свободно за покупки в Grabo.bg, по усмотрение на потребителя и без краен срок.

Как мога да подаря такава картичка?

Има два варианта:

1. Да разпечаташ картичката и да я връчиш на получателя лично;
2. Ние да изпратим картичката по e-mail до получателя автоматично, на момента или на зададена от теб дата. В този случай можеш да посочиш и дали подаръкът има конкретен повод (Рожден ден, Коледа, Свети Валентин и др.), за да я облечем в специален дизайн.

За да грабнеш подаръчна картичка, посочи нейната стойност и въведи името на получателя. След като я заплатиш, тя ще бъде налична на тази страница.

Подариха ми картичка. Сега какво?

Използвай бутона „Активирай“ – по този начин стойността на картичката ще бъде заредена в твоя профил в Grabo.bg в т. нар. „виртуален портфейл“. Сумата от портфейла ще можеш да използваш за покупки в Grabo.bg по твой избор, без краен срок.

Ако все още нямаш регистрация в Grabo.bg, преди това ще трябва да направиш такава.

Активирай
Мога ли с една картичка да закупя повече от една Грабо оферта?
Да. След активиране на картичката и съответно зареждането на стойността ѝ в потребителския профил, сумата може да се използва за множество покупки.
Как става използването на сумата, след като активирам получена картичка?

След използването на опцията „Активирай“, стойността на картичката ще бъде заредена в потребителския ти профил в т. нар. „виртуален портфейл“.

При извършване на покупка, в „Количката за пазаруване“ ще видиш опция за използване на сумата, налична във „виртуалния портфейл“.

Ако покупката, която избереш да направиш, е на по-малка стойност, то разликата ще остане във „виртуалния портфейл“ и ще можеш да я ползваш при бъдещи покупки.

Ако покупката, която избереш да направиш, е на по-голяма стойност, ще можеш да направиш доплащане на разликата, като избереш някой от поддържаните в сайта платежни методи.

Мога ли да получа фактура за закупената картичка?

За съжаление няма такава възможност, поради особености в правно-счетоводната рамка при офериране на услуги и стоки в платформата Grabo.bg.

Когато потребител извърши покупка на дадена оферта, публикувана в Grabo.bg, то ако желае да получи фактура, такава следва да му бъде издадена от страна на търговеца-продавач, публикувал съответната оферта.

Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)
Мобилно приложение Свали Grabo приложение за: Android iPhone Huawei
Рекламирай с оферта Публикувай Grabo оферта и популяризирай бизнеса си Разбери още
Grabo.bg TV реклами