Обекти в Добрич

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
304 търговски обекти 9743 оценки от клиенти 9892 ревюта от клиенти
Обекти в Добрич
Приятен масаж, но нищо особено като цяло. Жената има малко нетактично отношение към нови клиенти, съответно не бих и посетила отново.
Артистите прекрасни. Комедията слаба - рядко предизвикваше смях. Салонът неотоплен.
Редовен клиент съм на тази оферта, веднъж Ви писах за сушито с пържено пиле,а сега за жилавото водорасло в което бяха увити хапките
Petar 2
Храната не беше вкусна, пържолата жилава, картофите са пържени в старо олио. Обслужването добро.
Не пречоръчвам!!!!
Масажа като услуга е добър, но плащаш за 60 минути, а той трае 40 минути. Разочарована съм от последното посещение. Може би повече няма да го посетя това студио.
Здравейте! Шуслеровите соли пристигнаха на 5тият ден при мен. Етикета има нужда от преработка, почти нищо не се вижда, много са бледи и размазани буквите. Що се отнася до качеството още е рано да се каже, защото аз взех шишето за алергиите тъй като сина ми има такива и не зная дали ще се повлияе...
Да, човека смени гумите, но това, което беше упоменато във ваучера като проверка на ходова част и спирачна течност, въобще не беше изпълнено! "Бързаше", понеже беше сам, а имаше и други коли!
Страхотна кухня,отвратителен персонал -визирам възрастната дама.Много глупави и неуместни реплики.
С приятелки посетихме заведението за кафе около 10.30 ,залата още не беше почистена ,посрещна ни сервитьорка с метла и лопатка .Беше студено ,както и чая който поръчахме .Вие каква оценка бихте дали ?Дано да се е случило само при нас !
1