Обекти в Китен

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
47 търговски обекти 992 оценки от клиенти 1038 ревюта от клиенти
Обекти в Китен
За 7 нощувки почистиха и смениха бельото 1път! Два пъти ни дадоха само хавлии!
Водата в басейна беше ледено студена! Храната беше хубава! Персонала беше любезен,с изключения...!
Стараят се хората, но не всички! В ресторанта има две кисели лелки. Едната следи кой кога влиза и излиза в ресторанта, върви след хората и им се кара. Като например, че са си пуснали”кафе” но са сложили малка чаша и то прелива. Другата сипва храна скрита зад плексиглас, никога не чува, трябва да повтаряш/потретваш. Но преди да стигнеш до нея си на опашка пред ресторанта, ако имаш наглоста да влезеш грубо ти крещи да излезеш. А вътре има седящи по масите хора, смисъл да седиш навън няма.....
Давам оценка Добро обслужване! Храната беше хубава ,но еднообразна! Почистването на стаята беше много лошо ! Наложи се аз да дезифекцирам тоалетната и стаята! Много беше шумно! Вечер беше лудница !
elena 2
dobra lokacia personala e mnogo mil, no e mnogo bedno menuto I televizor pokazva Samo sinio I zeleno mnogo said stari mebeli televizor , stojkata na dysha zabita taka che vodata Lee horizontalno ne si zaslyjava parite.
Ина 2
В хотела, поне на първият етаж се носи страшна миризма! Храната е еднообразна и безвкусна.Бях с предварително заявен паркинг, но като пристигнахме места нямаше.Персоналът е нехаен и незаинтересован от гостите!
Стаите уж се чистиха всеки ден, а още с настаняването си имахме куп разочарования- УЖАС!. Телевизорът в стаята няма да го коментирам. Ресторантът беше много приятен, кухнята покри очакванията ми за такъв тип хотел, но може малко разнообразие да се внесе, особено в закуската. Басейнът, всъщност е бас
Леко сме разочаровани,мога да кажа,че това е първата ни почивка,която не оправда очакванията ни.Хотелът не беше по-различен от къща за гости тъй като басейнът(изключително малък) и сауната бяха в отсрещния хотел и така и не ги ползвахме,не стига мястото за да опиша всичко.
Категорията на хотела е две звезди а не три . Иначе собственика беше любезен.
Обслужването е добро,Но олинклузива е много слаб,Обед със само едно ястие!!
ОБСЛУЖВАНЕ ДОБРО
СТАЯ НЯМА КЛИМАТИК МИВКАТА В БАНЯТА БЕШЕ МРЪСНА,ГАРДЕРОБ С ЕДИН ПРЪСТ ПРАХ, МЕНЮТО ЗА ВЕЧЕРЯТА - СРЕДНО