Обекти в Китен

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
50 търговски обекти 1315 оценки от клиенти 1412 ревюта от клиенти
Обекти в Китен
Хубаво местоположение, удобна база, но... Храна много ниско ниво! В сезона на зеленчуците и плодовете дори и те бяха зле. С евтини продукти може да се приготвят прилични ястия ако готвача е добър, но и той видимо липсваше! Басейна хубав, място около него голямо, но шезлоги малко!
Много е мръсно. Доброто отношение на персонала и приличната леглова база не могат да компенсират мръсотията. Банята е мухлясала, има мухъл по шезлонгите и масите край басейна, самият басейн си личи че не е почистван. Чиниите в ресторанта са счупени и с остатъци от храна по тях. Разочарована съм.
Храната беше еднообразна и ужасна! Басейна мръсен. Масите около басейна също не почистени! Стаята не беше лоша. Почистваше се всеки ден, но само пода. Не бих посетила отново.
Мизерия в разкош!!! Храната е за отслабване!!! Голяма грешка направихме.
Чудесно местоположение. Хубава храна. Неизправна климатична система, недопустимо за хотел в летен курорт. Доста неизпрвности, вратата на тоалетната и банята не се затваря. Водата на тоалетната не спираше...Персонала особено на рецепция нелюбезен и намръщен. Не получихме нито "Здравейте, добре дошли", нито " Довиждане".Нито поздрав или усмивка през останалото време на престоя.
Хотелът е на много добро разположение. Закуската е еднообразна, но за сметка на това вечерята е многообразна и вкусна. Стаите са занимарени, в баните на всички стаи няма етажерки и няма къде да се остави козметиката. Басейнът е голям, но трябва да се има предвид, че е дълбок. Има 10 шезлонга разположени на басейна, а хотелът може да събере в пъти повече хора, цяло чудо е да си намериш свободно място там. Персоналът е неучтив, мрънкащ и незнаещ, освен камериерките. Няма да повторим.
Храната е ужасна.Иначе базата е горе-долу добре.Не чистят стаите,не сменят хавлии.Няма да повторим в този хотел
Няма разнообразие на ястия десертите свършват бързо и не сервират повече,неудобни легла не бих посетила отново,плажа не е на 100метра
Нямат снимки на стандарта стая в Grabo.Моля поискайте да видите снимка на стандарта стая преди да си закупите ваучер.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)