Обекти в Китен

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
48 търговски обекти 1166 оценки от клиенти 1237 ревюта от клиенти
Обекти в Китен
Нямат снимки на стандарта стая в Grabo.Моля поискайте да видите снимка на стандарта стая преди да си закупите ваучер.
Мизерна стая, мръсна баня, без плътни завеси , лошо качество на кабелната , слаб интернет. Обслужване в ресторанта отлично. Храна вкусна, но сутрешната и следобедната закуска са еднообразни.
Хигиената не е на нужното ниво, еднообразна закуска. Като цяло неподдържан хотел. Не бих посетила отново хотела.
Първо,хотела не е близо до плажа,второ храната е еднообразна,няма никакво разнообразие иначе хотела е чист.
Има много още какво да се желае,относно почистване на стаите и масите в ресторанта.
Ели 2
Има страшно много мухи, а вечер комари, не се пръска с препарат, плочките около ресторанта са мръсни. Не се спазват никакви правила за ползване на базата, заплатих пакет олинклузив, а хора които са заплатили по - евтин пакет без напитки през цялото време се възползваха и си наливаха без пари. Разликата в цената е огромна. Няма никакъв контрол отстрана на управителя.Стаите са визуално супер, но са на принципа ако пипнеш нещо, ще си го заплатиш.Единствено храната е отлична и персонала е възпитан.
Стараят се хората, но не всички! В ресторанта има две кисели лелки. Едната следи кой кога влиза и излиза в ресторанта, върви след хората и им се кара. Като например, че са си пуснали”кафе” но са сложили малка чаша и то прелива. Другата сипва храна скрита зад плексиглас, никога не чува, трябва да повтаряш/потретваш. Но преди да стигнеш до нея си на опашка пред ресторанта, ако имаш наглоста да влезеш грубо ти крещи да излезеш. А вътре има седящи по масите хора, смисъл да седиш навън няма.....
Давам оценка Добро обслужване! Храната беше хубава ,но еднообразна! Почистването на стаята беше много лошо ! Наложи се аз да дезифекцирам тоалетната и стаята! Много беше шумно! Вечер беше лудница !
elena 2
dobra lokacia personala e mnogo mil, no e mnogo bedno menuto I televizor pokazva Samo sinio I zeleno mnogo said stari mebeli televizor , stojkata na dysha zabita taka che vodata Lee horizontalno ne si zaslyjava parite.
Ина 2
В хотела, поне на първият етаж се носи страшна миризма! Храната е еднообразна и безвкусна.Бях с предварително заявен паркинг, но като пристигнахме места нямаше.Персоналът е нехаен и незаинтересован от гостите!
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)