Обекти в Чепеларе

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 1021 оценки от клиенти 1077 ревюта от клиенти
Обекти в Чепеларе
Diana 2
Никога повече не бих отседнала в място като това. Нищо не отговаря на офертата, която предлагат. Изключително занемарен комплекс. Вечерята се състоеше от пилешко бутче и малко картофи. Когато поискахме меню, за да си поръчаме нещо, отговорът беше. че такова няма. И така за две уискита платихме 20 лева. Със сигурност цялата бутилка е струвала не повече от 10 лева.
Предложената храна към ваучера не ми хареса. Не попитаха, дали изобщо ядем нещо такова.. Поръчах си храна от менюто.
Вече сезона е доста хладен,в стаята нямаше отопление.
Бяхме настанени в стая за пушачи,а миризмата на цигари беше ужасна.
Температурата в парната баня адски висока,никакъв шанс да се използва.
Прекрасно място,но страшно неподдържано.Пуснато е за продажба и всичко е на самотек.Страшно ме издразни,че е писана двустепенна вечеря,но тя всъщност е само основно, салата си я плащаш.Има разлика в цените от менюто и крайната сметка.Оставаш,като излъган от самата собственничка.Така бизнес не се прави,да не говорим за печалба,а имате потенциал с това райско местенце.Не заблуждавайте хората с клишета от типа "за тази цена,толкова" просто не е честно.Подобрете всичко,за да сме с вас,вашите клиенти
Судени стаи( през пролетта хотела не се отоплява) , студена вода в басейна. Хигиената не много добра( слушалката на душа беше почерняла). Матраците бяха с изкочили пружини.Храната - добра , стаите хубави с големи тераси и хубава гледка, басейнът голям.
Приятен хотел, но за съжаление малко занемарен. Персонала е изключително любезен и приветлив. Ужасно лошо впечатление ми направи разнасянето на храна по фоайетата и вечерите на бара на рецепцията, където минават всичко гости на хотела. При следващо пътуване бих посетил друг хотел.
Добре е от ръководството да помислят за пълна реконструкция, обновяване и основен ремонт на хотела. Отношението беше като за 5 звезди, условията и обстановката като за -5 звезди.
Krasi 2
Хотелът е разположен на удобно място, стаите са чисти и спретнати, както и спа центъра. Лошото беше ,че от тавана на ресторанта имаше теч и даже втората вечер започна да капе върху масата за хранене. Явно беше нещо инцидентно и персоналът се опитваше да ни помогне и да oсигури спокойната ни вечеря, но явно проблемът беше доста голям и сериозен. Другото неприятво беше ,че доста се чуваше по стаите и по коридорите.Няма достатъчна изолация .
Kalina 2
За съжаление бяхме настанени не в хотел Белона, а във х-л Феникс, но въпреки това беше чудесно.
Хотел Белона** Чепеларе
гледката е чудесна,храната е под всякаква критика, закуската и през трите дни беше една и съща,има 3 ястия,ако това е блок маса.Закуската не е домашно приготвена а купена, а от вечерята само салатите стават за ядене. Хотелът е доста стар,макар отвън да изглежда добре,в никакъв случай не отговаря на 4звезди-категорично!!!!!
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)