Обекти в Чепеларе

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
13 търговски обекти 817 оценки от клиенти 843 ревюта от клиенти
Обекти в Чепеларе
Kalina 2
За съжаление бяхме настанени не в хотел Белона, а във х-л Феникс, но въпреки това беше чудесно.
Хотел Белона** Чепеларе
гледката е чудесна,храната е под всякаква критика, закуската и през трите дни беше една и съща,има 3 ястия,ако това е блок маса.Закуската не е домашно приготвена а купена, а от вечерята само салатите стават за ядене. Хотелът е доста стар,макар отвън да изглежда добре,в никакъв случай не отговаря на 4звезди-категорично!!!!!
Без хляб на вечерята,без чай на закуската-заплаща се допълнително.
Страхотно местоположение! Хубав хотел като цяло. Любезно обслужване. Разочарована съм само от ресторанта. По - скоро обстановката е като на столова. Вечерята не е тристепенно меню, както пише, а е на блок маса, като храната няма богат избор и не е вкусна. Минерална вода не може да се поръча в "ресторанта", пиело се от чешмата. Поднася се в пластмасови чаши. Като цяло избора на напитки е нищожен. Доста разочаровани бяхме от изхранването.
Остаряла материална база,няма разнообразна храна,водата в басейна беше студена ,има много какво да се желае за тези четири звезди.
Учтив персонал, хубаво място, храна по-лоша от очакваното.
Хотелът не отговаря на четири звезди (най-много две може би). Снимките са доста заблуждаващи, в действителност стаите и хотела са доста занемарени и мръсни. Храна беше ниско качество за цената, която си плащаш. Като цяло не бихме го посетили повече и не бих го препоръчал.
Доста надценен хотел.Отвратителна храна,част от нея развалена,много малък и мръсен басейн.По дъното на който се вижда кожа и мръстотии.Спа-то отваря чак в 11 и е в едни мазета под земята на 20м от басейна.Стаите са добри,но не бих повторил за нищо на света.Ол-инклузива е тотална пародия и обида към гостите.Много е далече от 4 звезди всичко.
Не сме доволни от престоя си в хотела-служителите са намръщени,храната не е качествена и е еднообразна,матрака беше счупен.Няма условия за приятна почивка.
Хотелът е хубав, но храната е под всякаква критика!Не е нормално за вечеря да има печени пилешки бутчета, които на следващия ден да са сготвени с грах, а след това за вечеря нарязани и приготвени като пиле рокфор.Плодовете са едни и същи, нарязани и като добият лош вид се редят на плодова салата и с
1