Обекти в Боровец

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
25 търговски обекти 3027 оценки от клиенти 3101 ревюта от клиенти
Обекти в Боровец
Басейна беше мръсен ужасно и студен (не се отопляваше.Нямаше напитки на вечерята (дори и вода),а на закуска само вода и всички дни от престоя ни еднакви неща (кренвирши,банички,яйца).Не бихме го посетили отново.
П.С.:На масатас храната лазеха мравки.
Хотел Мура Боровец
Остаряла база, не беше почистено добре. Не се почистват стаите всекидневно. Няма достатъчно обслужваш персонал. Чаши и чинии си стоят по стаите и масите в градината докато не се извика някой или не си ги занесеш сам в ресторанта. Приемат домашни любимци, но обявено е, че за животинчето ти ще има постелка за сън и купички за храна. Постелка нямаше, а купичките си ги изискахме. Ние имаме коте, а ни дадоха купи за голямо куче. Не съм доволна и няма да повторя. Цената не си струва.
Хотел Мура Боровец
Обслужването от персонала беше крайно непрофесионално. Токът спря за няколко часа по време на вечерята, съответно не бяхме обслужвани през това време, защото очевидно хотелът не разполагаше с агрегат. За платена вечеря полухме избор между кебапчета на скара и пилешка или свинска пържола на скара с пържени картофи, което за мен беше неудовлетворително. Стаите бяха чисти и престоят беше по-скоро приятен заради местоположението на хотела.
Нелюбезен персонал множество пропуски при обслужването на гостите.
Висока музика от ресторанта
Хотела е за реновация
Хотелът е уютен и добре обзаведен. Обаче по време на нашия престой (1 нощувка) нямаше топла вода изобщо, което смятам за недопустимо за един хотел. Освен това кърпи за баня не бяха оставени в стаята, а ни бяха предоставени едва след като ги поискахме на рецепцията.
Хотел Мура Боровец
Raina 2
Хотелът е на много красиво и приятно място, персонала е супер. НО бельото в стаята беше мръсно. Както и други писаха - пускане на прахосмукачка в 14.15ч. не е ок. Блок маса нямаше въпреки, че го пишеше във ваучера. Менюто за вечеря беше еднообразно. Под прозореца имаше тонколона, която свиреше денонощно и беше много неприятно когато искахме да си починем.
Simeon 2
- Ужасно мръсна баня!
- Пристигнахме късно и парното не беше пуснато, следователно беше много студено
- Мръсна фурна, копчетата за котлоните не работеха
- Рецепционистката е много неприятна и нетърпелива с гостите
- Беше ужасно шумно. Имаше някакъв фест, заради който не можехме да ползваме баскетболното игрище, нито пък да си отпочинем
Като чистота хотелът беше ок. На рецепция и двамата служители, с които се сблъскахме бяха изключително любезни и отзивчини. Но служителката в ресторанта и в лоби бара беше много арогантна, дори ни изгони от лоби бара, а ние ползвахме билярда, защото влизаше в закупените ваучери. Държа се изключително нагло и директно ни каза, че трябва да напуснем помещението. Само заради това отношение не бих посетила хотела отново. Нямахме възможност да посетим, нито да погледнем сауната и парната баня.
Не съм доволен от престоя, СПА центъра е студен басейна е на буквално 1км от сауната. Бяхме само с закуска казаха ни, че можем да си доплатим за вечеря на блок маса на втората вечер решихме да си доплатим, в ресторанта ни посрещна жена която каза, че не могло. Персонала в механата беше много не учтиви постоянно ходеха да пушат цигари храната беше ужасна!
Във Вила Малина Лукс не може да се ползва баня.
Категорията Лукс щеше да бъде актуална в едни други времана, а не 2019г.
Характерно за 2019г е поддържащата се постоянна,приятната топлина в бунгалото.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)