Обекти в Боровец

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
26 търговски обекти 3196 оценки от клиенти 3287 ревюта от клиенти
Обекти в Боровец
Доста не занемарени са станали къщичките,абсолютно никакво посрещане и изпращане нямаше.Посудата оскъдна,цените са доста завишени за уюта вътре
Вили Малина лукс са всичко друго, но не и луксозни". Занемарени, непочистени, тъмни и тясни.
Mari 2
Мил и отзивчив персонал, но стар и порутен хотел.
Басейна беше мръсен ужасно и студен (не се отопляваше.Нямаше напитки на вечерята (дори и вода),а на закуска само вода и всички дни от престоя ни еднакви неща (кренвирши,банички,яйца).Не бихме го посетили отново.
П.С.:На масатас храната лазеха мравки.
Хотел Мура Боровец
Остаряла база, не беше почистено добре. Не се почистват стаите всекидневно. Няма достатъчно обслужваш персонал. Чаши и чинии си стоят по стаите и масите в градината докато не се извика някой или не си ги занесеш сам в ресторанта. Приемат домашни любимци, но обявено е, че за животинчето ти ще има постелка за сън и купички за храна. Постелка нямаше, а купичките си ги изискахме. Ние имаме коте, а ни дадоха купи за голямо куче. Не съм доволна и няма да повторя. Цената не си струва.
Хотел Мура Боровец
Обслужването от персонала беше крайно непрофесионално. Токът спря за няколко часа по време на вечерята, съответно не бяхме обслужвани през това време, защото очевидно хотелът не разполагаше с агрегат. За платена вечеря полухме избор между кебапчета на скара и пилешка или свинска пържола на скара с пържени картофи, което за мен беше неудовлетворително. Стаите бяха чисти и престоят беше по-скоро приятен заради местоположението на хотела.
Нелюбезен персонал множество пропуски при обслужването на гостите.
Висока музика от ресторанта
Хотела е за реновация
Хотелът е уютен и добре обзаведен. Обаче по време на нашия престой (1 нощувка) нямаше топла вода изобщо, което смятам за недопустимо за един хотел. Освен това кърпи за баня не бяха оставени в стаята, а ни бяха предоставени едва след като ги поискахме на рецепцията.
Хотел Мура Боровец
Raina 2
Хотелът е на много красиво и приятно място, персонала е супер. НО бельото в стаята беше мръсно. Както и други писаха - пускане на прахосмукачка в 14.15ч. не е ок. Блок маса нямаше въпреки, че го пишеше във ваучера. Менюто за вечеря беше еднообразно. Под прозореца имаше тонколона, която свиреше денонощно и беше много неприятно когато искахме да си починем.
Simeon 2
- Ужасно мръсна баня!
- Пристигнахме късно и парното не беше пуснато, следователно беше много студено
- Мръсна фурна, копчетата за котлоните не работеха
- Рецепционистката е много неприятна и нетърпелива с гостите
- Беше ужасно шумно. Имаше някакъв фест, заради който не можехме да ползваме баскетболното игрище, нито пък да си отпочинем
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)