Обекти в Елена

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 4241 оценки от клиенти 4524 ревюта от клиенти
Обекти в Елена
Температурата на басейна е не повече от 27-28 градуса и няма нищо общо с описаните 31-32 градуса в офертата! Студен басейн за малки деца и никой не видяхме да го ползва за престоя ни там. Когато попитах дали е възможно да се вдигне температурата на водата в басейна срещнах индиректен отказ и се оказа че нямат термометър за вода, отказаха и връщане на парите за нощувка. Иначе откъм чисти стаи нямам забележки! Само едната рецепционистка беше любезна и отзивчива. Храната беше вкусна и прясна.
Местоположението на хотела е супер, но липсата на паркоместа е некомфортно. Стаите са почистени, но нямат климатик.Шума от камериерките сутрин е ужасен, ако си решил да почиваш по късно от 8- успех, за 3-те ни нощувки никой не остави консумативи, камоли да смени хавлии и спално бельо. Персонала е любезен, но в ресторантската част заблуден, ако искаш да си в “градината” на въздух шанса да бъдеш обслужен е да си повикаш сам някой от 2рия етаж. Липса на организация. Определено няма да повторим!
Положителни страни: Ниска цена на офертата и приветлив персонал и чисто СПА.
Отрицателни страни: непрекъснат шум в комплекса, породено от някакви деца футболисти. Липса на климатици в стаите. Един единичен прозорец с който стоеше по-скоро като дупка в стаята. В СПА центъра няма диспенсър за вода, а водата в басейна е толкова хлорирана, че почва да ти люти на очите преди да си влязъл. Половината от сервитьорите в ресторанта не знаеха какво правят там.
Хотела е без климатизация през лятото. Остава ви да се надявате, че ще ви настанят в сенчеста стая. В спа центъра джакузито е просто няколко дюзи в маломерен басейн. Басейнът е студен, водата му е мътна. Което показва, не е третирана отдавна и в нея се развиват форми на живот. Останалата част от спа центъра работи и е използваема. Звучи високо поп музика от 80те и 90те, което едва ли е подходящото озвучаване за релакс зона. Стаите са приемливи, храната бива. Не е мястото да се отпуснете и почин
Храната в офертата изобщо не е ниво. Направо е един социалистически стол.
Хотелът е хубав. Но стаята, в която ни настаниха, не отговаря на снимките, поместени в Grabo.bg
Престоя ни в хотела беше 3 нощувки. Ваучерът ни включваше закуска, обяд и вечеря. Изобщо нямахме избор на меню, каквото ти сервират това е. Стаите имаха доста забележки (неработещо осветление, развалени брави, душ кабина до самото легло, извадени контакти и др.). Нелюбезен персонал , скъсани халати, за които се доплащ и още няколко други неща в Спа-то които не ни допаднаха допълват отрицателно ни мнение за целия ни престой. За съжаление символите няма да ми стигнат за да опиша всичко !
бях на последния етаж и там мокета меришеше ужасно.беше стар.храната беше вкусна и хотела е на добра локация
Бих казал, че имат още доста да работят по доставянето на услуги..
Басейна е със студена вода, изключително много хлор се използва...залютява на учите само докато стоиш до басейна, да не казвам ако си вътре във водата - мирише на хлор чак във фоаето пред Рецепция. Не знам дали заради хлорта се обелихме всички за 2 дни - сменихме зимната премяна дето се вика..Влизаш в басейна и почваш да ходиш по някакви боклуци, пясък и парченца плочки. Покрай парапета - салфетки, използвани лепенки и други.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)