Обекти в Елена

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 3040 оценки от клиенти 3152 ревюта от клиенти
Обекти в Елена
Хотела се намира на прекрасно място...стаите са хубави и просторни..вечерята беше много хубава...
Спа центъра е под всякаква критика...явно думата джакузи не е позната на собствениците...
Закуската в Сомалия би била по-богата от това което ни беше сервирано в хотела..
Персонала беше на задоволително ниво с малки изключения..
Хотела е добър в топ център, стайте са супер . Кухнята е пълна трагедия . Слаб 2 . Нямаш право да си избираш храната има само по едно ястие .. Поръчките се бавят много . Пълен Хаус . Менюто е изпокъсано.Басейна в спато е 3 на 3 горе долу . Едната сауна не работела водата беле студена
Radka 2
Природата е чудесна,но в къщата има неща,които могат да се допълнят,подобрят при желание- в банята няма 1 закачалка за хавлия или дреха, нито някъде да оставиш тоалетните си принадлежности- по пода, на моноблока!!!канализацията в банята не се оттича и мирише ужасно,не се поддържат помещенията от персонала,вратите не се затварят нормално,а след блъскане,на прозорец,който се отваря да има мрежа- комарници, насекоми влизат всякакви.....
Не бихме посетили отново.
Персонала в ресторанта беше любезе
Бяхме в изключително малка стая без гардерб или някаква закачалка. Вечерта до 12ч се чуваше музика от ресторанта. Изключително недоволни, храната в малки количества, не можахме да спим. Втори път не бихме посетили.
Местоположение прекрасно, обслужване средно.
Хотела е под всякаква критика. Банята бе в ужасен вид. Порциите бяха много малки. Но за тези пари толкова.
Стар хотел,доста занемарен.Изключително любезен персонал,добра като качество храна.Но просто не си заслужава парите,дори и с ваучер.Точна категоризация-една звезда.
Raina 2
Стаята въобще не беше модерно обзаведена както пишеше мебели от 30 г. , дограмата стара и не се затваря, мокета ужас. За банята нямам думи. Храната от ваучера не става за ядене. Поне персонала беше любезен.
Персонал - отличен.Мебели,атмосфера и храна включена към офертата - 3. С малко средства ,а може и някой евро проект хотела може да се реновира предвид доброто местоположение. За разходка и опознаване на града -6. Кухня - отлично меню и изпълнение(извън ваучера). Липсва климатик.
Стара база. До басейна не може да се стигне пеша, но за тази цена не може да се очаква повече.
1