Обекти в Пампорово

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
18 търговски обекти 1281 оценки от клиенти 1326 ревюта от клиенти
Обекти в Пампорово
По-скоро отрицателно преживяване. НИКЪДЕ в хотела никаква дистанция, никакво носене на маски.Единствено факта, че все пак бяхме дошли на почивка, ни спря да подадем сигнал. Относно условията - във вила за петима чашите за вода бяха 3, хигиената куца. От два ножа единия е за хляб, другия тъп. При опита ни да си приготвим храна се сблъскахме с уникално инженерно решение - аспиратор без тръба за отвеждане на миризмите навън, всичко в стаята. "Отопление" с мини-конвектори, басейна мръсен и малък....
Доволни сме от момичетата, които извършиха масажа.
Много мръсно! В стаята студено! Хотела е лабиринт от коридори. Не е ясно каде е ресторанта, каде е рецепшън. Басеина сигурно не е мит от началото на сезона. Не препоръчвам.
Ianka 2
Не бихме посетили отново поради много причини. Дори не знам от къде да започна!
SUNNY 2
ЦЕНАТА НЕ ОТГОВАРЯ НА КАЧЕСТВОТО!Твърде високи цени в ресторанта,който е изключително студен ,а храната ,която включва офертата е крайно недостатъчна .Топлата вода идваше половин час след пускането на водата.Все едно си на хижа,само че безбожно скъпа. По-изгодно щеше да ни излезе в някой голям хотел с all-inclusive или в чужбина.
Yordan 2
Не си заслужава за тези пари. В стаите е кучи студ, като offseason ви предоставят само една духалка, която нищо не може да стопли. Самите стаи са посредствени, душ "кабината" е ужасна. Паркира се на улицата. На закуска е скормна блок маса, която предлага вкусни основни неща, но няма разнообразие. За вечеря-каквото ви дадат! Персонала, макар и дружелюбен, е крайно недостатъчен.
Здравейте бяхме за 4дни от 8-12.01.17,многo се разочаровах,за тези дни нито веднъж не изчистиха стаята,само сменяха торбичката за смет в тоалетната,СПА центъра ако може така да се нарече е с малък басейн с температура на водата 24 градуса,сауната под всякаква критика,прегорели дъски и счупен чарпак с които да поливаш камъните за пара,басейна мръсен,никои не го почиства,в помещението студ.Топла връзка направена 2м от винил и след това до ресторанта открито,а тои не е много близо,храната на ниво и
Базата и общите части не са добре поддържани.Захабено спално бельо.Хотелът и механата бяха студени.Персоналът не беше особено отзивчив.
Само дамата на Спа рецепцията беше много любезна и отзивчива.Спа центърът беше мръсен.Не ни хареса и не бихме повторили!
Стаите бяха добри и чисти, храната нормална, но SPA часта под всякакава критика. Бяхме за 2 дни. Водата в басейна мътна. Първия ден джакузито беше чисто, но на втория на повърхността на водата имаше един филм с мрасотия и беше невъзможно да се ползва. Явно не го бяха почистили. Във ваучера имахме вк
Svetla 2
Определено няма да посетим отново! Стаите не добре почистени; без нужните хавлии и кърпи в баните; липса дори на сапун в баните.......извадени контакти. Храната- без разнообразие..... за 4 дни така и не ни изненадаха с нещо различно. Имаме база за сравнение с предходни години и хотели с техните "звезди" и определено тук нещата не са на ниво!
1