Обекти в Пампорово

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 1372 оценки от клиенти 1438 ревюта от клиенти
Обекти в Пампорово
За пръв път се храня в помещение без прозорци и тераса, в подземен етаж, адски подтискащо
Всичко друго е нормално за тези цени
Хотела е голям, има красива градина и място за игри с дете.
За съжаление през целия ни (5 нощувки) престой не смениха нито веднъж хавлии и не се пусна прахосмукачка.
Закуската еднотипна всеки ден, вечерите бяха разнообразни.
По-скоро отрицателно преживяване. НИКЪДЕ в хотела никаква дистанция, никакво носене на маски.Единствено факта, че все пак бяхме дошли на почивка, ни спря да подадем сигнал. Относно условията - във вила за петима чашите за вода бяха 3, хигиената куца. От два ножа единия е за хляб, другия тъп. При опита ни да си приготвим храна се сблъскахме с уникално инженерно решение - аспиратор без тръба за отвеждане на миризмите навън, всичко в стаята. "Отопление" с мини-конвектори, басейна мръсен и малък....
Доволни сме от момичетата, които извършиха масажа.
Много мръсно! В стаята студено! Хотела е лабиринт от коридори. Не е ясно каде е ресторанта, каде е рецепшън. Басеина сигурно не е мит от началото на сезона. Не препоръчвам.
Yanka 2
Не бихме посетили отново поради много причини. Дори не знам от къде да започна!
SUNNY 2
ЦЕНАТА НЕ ОТГОВАРЯ НА КАЧЕСТВОТО!Твърде високи цени в ресторанта,който е изключително студен ,а храната ,която включва офертата е крайно недостатъчна .Топлата вода идваше половин час след пускането на водата.Все едно си на хижа,само че безбожно скъпа. По-изгодно щеше да ни излезе в някой голям хотел с all-inclusive или в чужбина.
Yordan 2
Не си заслужава за тези пари. В стаите е кучи студ, като offseason ви предоставят само една духалка, която нищо не може да стопли. Самите стаи са посредствени, душ "кабината" е ужасна. Паркира се на улицата. На закуска е скормна блок маса, която предлага вкусни основни неща, но няма разнообразие. За вечеря-каквото ви дадат! Персонала, макар и дружелюбен, е крайно недостатъчен.
Здравейте бяхме за 4дни от 8-12.01.17,многo се разочаровах,за тези дни нито веднъж не изчистиха стаята,само сменяха торбичката за смет в тоалетната,СПА центъра ако може така да се нарече е с малък басейн с температура на водата 24 градуса,сауната под всякаква критика,прегорели дъски и счупен чарпак с които да поливаш камъните за пара,басейна мръсен,никои не го почиства,в помещението студ.Топла връзка направена 2м от винил и след това до ресторанта открито,а тои не е много близо,храната на ниво и
Базата и общите части не са добре поддържани.Захабено спално бельо.Хотелът и механата бяха студени.Персоналът не беше особено отзивчив.
Само дамата на Спа рецепцията беше много любезна и отзивчива.Спа центърът беше мръсен.Не ни хареса и не бихме повторили!
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)