Обекти в Пампорово

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
22 търговски обекти 1483 оценки от клиенти 1559 ревюта от клиенти
Обекти в Пампорово
Неподготвени! Цените на лоби бара и ресторанта се вдигнаха 2 пъти за престоя ни от 3 нощувки. СПА центъра е посредствен, недостатъчен за гостите на пълен капацитет, липсват душове и закачалки. Единствено храната е добра.
Хотела е добър ,малко е далеч от Пампорово , хубави стаи и приятни места около хотела.Няма разнообразие в храната!Предлага се едно и също меню.
Не ни беше обяснено какво ни се полага и какво не при положение, че има настанени бежанци и деца, които са на лагер. Те закусват и вечерят на блок маса с по 2 избора от салати, основно и десерт. 4 дена трябваше да ядем една и съща храна, като понякога дори и не оставаше за нас. На 5-я ден (последен) вече ни казаха, че можем да избираме от менюто. Никаква организация! Едно от момичетата на рецепция беше грубо и неотзивчиво, понякога дори я нямаше на рецепция и се налага да я чакаме.
peter 2
Любезен персонал, базата е в потресаващо състояние!
Стаите със старо и захабено оборудване, но топли, няма закачалки за дрехи в коридора на стаите. Храната малко и еднообразна.
За пръв път се храня в помещение без прозорци и тераса, в подземен етаж, адски подтискащо
Всичко друго е нормално за тези цени
Хотела е голям, има красива градина и място за игри с дете.
За съжаление през целия ни (5 нощувки) престой не смениха нито веднъж хавлии и не се пусна прахосмукачка.
Закуската еднотипна всеки ден, вечерите бяха разнообразни.
По-скоро отрицателно преживяване. НИКЪДЕ в хотела никаква дистанция, никакво носене на маски.Единствено факта, че все пак бяхме дошли на почивка, ни спря да подадем сигнал. Относно условията - във вила за петима чашите за вода бяха 3, хигиената куца. От два ножа единия е за хляб, другия тъп. При опита ни да си приготвим храна се сблъскахме с уникално инженерно решение - аспиратор без тръба за отвеждане на миризмите навън, всичко в стаята. "Отопление" с мини-конвектори, басейна мръсен и малък....
Доволни сме от момичетата, които извършиха масажа.
Много мръсно! В стаята студено! Хотела е лабиринт от коридори. Не е ясно каде е ресторанта, каде е рецепшън. Басеина сигурно не е мит от началото на сезона. Не препоръчвам.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)