Обекти в Трявна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
26 търговски обекти 3836 оценки от клиенти 3912 ревюта от клиенти
Обекти в Трявна
Здравейте, персонала е учтив няма никакъв проблем с него.
Но цените в хотела за като за 7 звезди: никаде в България не съм срещал СПА хотел с цени от 35 лв за 45 минути - обикновенно е безплатно за гостите на хотела.
Като сравнение ние бяхме двама и ако платим СПА за 2 по 35 (И ТО ЗА 45 МИН) това е 70 лв + цената на стая излиза по скъпо от например "КЕМПИНСКИ БАНСКО" , а няма и капка сравнение между двата.
коридорите се отопляват с подвижни печки - абсурт. Не бих платил вторипът за този хоте
Обслужването в ресторанта е много бавно защото сервитьорката е само една за целият ресторант, която в същото време е и рецепционистка! В ресторанта на хотела беше изключително студено(вечеряли сме с якетата) като през цялото време в единият ъгъл на помещението духаше един вентилатор скрит зад завесите, който създаваше допълнителен дискомфорт и студ! Помолихме сервитьорката да го спре, при което тя ни отговори, че не можело да се спре и работел постоянно! Иначе всичко друго биваше!
Снимките на фасадата са заблуждаващи, не отговарят на истината.
Няма паркинг.
Чуствата са смесени. Уютен чист хотел. Персонала е мил.Имахме 3 нощувки и като изключим развалената входна ключалка и счупената душкабина,всичко бе чисто и подържано.Храната,порциите и цените бяха нереално добри с искючение на последната нощувка.На третата вечер бяхме неприятно изненадани. Готвача и сервитьорката се изложиха тотално.Още една лека забележка понеже сме непушачи,охраната пушеше под прозореца и стаята миришеше на цигари.
Храната и обслужването бяха добри. Персоналът беше любезен, но до тук сме с добрите впечатления. Бяхме настанени в много шумна стая. Всяко движение в коридорите и лобито кънтеше. Леглото ни скърцаше отвратително . И за капак последната вечер настаниха голяма група, която не остави целия хотел да спи до 1 часа през нощта. Това е супер несериозно и всеки, който дори бегло се е занимавал с хотелиерство, трябва да знае как се процедира с посрещане на големи групи и организиране на техните банкети.
Наехме 3 стаи със закуска и вечеря, които са чисти и удобни. Служителката, която ни посрещна обаче знаеше за 2, като в отговор само вдигаше рамене. Наложи се да се обадя на "шефа", който потвърди 3те стаи. В ресторанта обслужването е безобразно - част от вечерята закъсня с почти два часа, а друга част не дойде изобщо, за която ни върнаха парите. За едни сандвичи на закуска чакахме 30-40 минути. Абсолютно несериозно отношение. Препоръчвам ако се посещава хотела да е само за спане, но не с храна.
Хубав хотел, добри стаи, но само за една вечер престой има доста забележки:
- няма реална отстъпка от предлаганите услуги според ваучера; нужда от козметичен ремонт в банята; няма паркинг пред хотела (близкият е постоянно пълен); отвратителна кабелна ТВ; ресторант на 200 м от хотела без избор от места (с предимство са външни лица); себестойността на вариантите за хранене е по-ниска, отколкото Ви се полага; поднасят се напитки с изтекъл срок на годност; опит за манипулиране на сметки; ОЦЕНКА 2!
1