Обекти в Трявна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
27 търговски обекти 4052 оценки от клиенти 4159 ревюта от клиенти
Обекти в Трявна
Хигиената не беше на ниво.Лампата в банята присвяткаше.Водата в хотела не беше годна за пиене.
В стаите няма климатик и е страшно задушно!
В заведението към хотела не са чували за бонус 10 %от сметката.
Хубава приятна обстановка, но невежливо обслужване!
Персонала е любезен!😇
Кухнята е добра, за тези цени. Относно чистотата, не особено добре!
Atanas 2
Не съм доволен от чистотата в стаята,изключително малък и нефункционален телевизор с аналогов сигнал,т.е картината е на чертички и звездички. Включената храна в пакета беше бедна и незадоволителна, като менюто беше едно и също за 2те вечери. Изключително бавно обслужване в ресторанта особено при готовото меню. СПА-то беше ок
Абсолютно скучна обстановка,храната не беше добра.
Хотелчето не е зле,храната беше хубава,но е недопустимо януари месец да се пуска отоплението под час.В сатите беше много студено наложи се да спим с дрехите ,а в апартамента имаше едно допълнително одеало за 4 човека не бих отишла отново.
Здравейте, персонала е учтив няма никакъв проблем с него.
Но цените в хотела за като за 7 звезди: никаде в България не съм срещал СПА хотел с цени от 35 лв за 45 минути - обикновенно е безплатно за гостите на хотела.
Като сравнение ние бяхме двама и ако платим СПА за 2 по 35 (И ТО ЗА 45 МИН) това е 70 лв + цената на стая излиза по скъпо от например "КЕМПИНСКИ БАНСКО" , а няма и капка сравнение между двата.
коридорите се отопляват с подвижни печки - абсурт. Не бих платил вторипът за този хоте
Обслужването в ресторанта е много бавно защото сервитьорката е само една за целият ресторант, която в същото време е и рецепционистка! В ресторанта на хотела беше изключително студено(вечеряли сме с якетата) като през цялото време в единият ъгъл на помещението духаше един вентилатор скрит зад завесите, който създаваше допълнителен дискомфорт и студ! Помолихме сервитьорката да го спре, при което тя ни отговори, че не можело да се спре и работел постоянно! Иначе всичко друго биваше!
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)