Обекти в Приморско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
74 търговски обекти 955 оценки от клиенти 987 ревюта от клиенти
Обекти в Приморско
Raya 2
Локацията на хотела е много добра, както и басейна! Чистотата изобщо не е на ниво, когато влязохме в стаята, имаше прах, паяжини, както и непочистен пясък и коса по пода! На терасата също беше непочистено! Нямаше чистачка, и идваше една жена от друг хотел да чисти в пет, шест часа след обяд, когато всички почиваха! Почистването беше единствено изхвърляне на кошчето! Леглата неудобни, бяха сложени над матраците дунапрени.
Хотела се намира на отлично място. Доволни сме от почивката,но трябва да се направят някой подобрения.В стаята ,в която бяхме отседнали електрическите контакти бяха увредени,банята също се нуждае от ремонт. Да се обърне по сериозно внимание на хигиената в хотела. Желая успешни дни на персонала на хотела!
За тези пари поне телевизора можеше да е плазмен за подробности да не продължавам, за мен този хотел е за1звезда и поне первазите на стълбището може да си боядисат да не са обелени за тези пари срамота.
Локацията е супер, близо е до плажа и до ресторантите. Чистотата беше под всякаква критика, доста занемарено място. честно казано не бих го препоръчала.
Ева 2
Рецепционистка има между 12 и 14ч., а през останалото време няма никакъв персонал! Входната врата е широко отворена, всеки си прави каквото иска. Музиката е до 5 сутринта. Попаднахме на група 20 годишни, които всяка нощ се напиваха и трошат стаята си, тряскат врати, викат и псуват. Подадох и сигнал в полицията на Приморско, които дори не дойдоха до хотела да видят какво става.С настаняването получихме - сапун в сифона на мивката, тв не работи. Яденето като за парите става с имитиращи продукти
Малка и тясна стая, а за матраците нямам думи. Единствения плюс е, че се намира близко до северния плаж на приморско.
Басейна е много малък , в рекламата пише че има сауна и джакузи, но няма такива екстри. Персоналът не говори български, стаите са с остаряло обзавеждане
Хотел М Приморско
1.Като място -добре, но макар да имаше асансьор той вечно не работеше. от пет дена да е работил три четири пъти.
2.Когато нямаше асансьор и се ходеше по стълбите, макар да имаше осветление на фото клетка, осветлението по стълбите не работеше.Само последната вечер беше пуснато-явно дойдоха повече излъга ли се туристи като мен.
3. Взеха ми пари за второто дете без да му осигурят легло./макар, че във ваучера пишеше, че се плаща на 50 процента при осигуряване на легло.
Хотелът не е лош,добро местоположение, но въпреки ,че в офертата пише, че не трябва да се носи разпечатан ваучер, на място се оказа ,че нямат наличен компютър и трябваше да обикаляме целия град,за да намерим къде да направим разпечтка .Що се отнася до рецепционистката,наистина я няма,ако ви трябва нещо се търсят камериерките,които пък са много отзивчиви.
Хотел Concordia Plaza I Приморско
n 2
Имате желание , да си починете без да се ядосвате за глупости, не е това мястото. Има мързелива камериерка, която не чисти, въпреки, че и споменах на няколко пъти за пясъка в чекмеджето и изгнилите неща в хладилника. Няма кой да ти каже, че всяка вечер може да си избирате различно меню за вечеря. Няма кой да каже също така, че децата до 3г.се хранят безплатно и също им се полага вечеря. След като слушалка в банята се скъса и съобщихме, след смяната и резултата е същия.....
1