Обекти в Приморско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
77 търговски обекти 1195 оценки от клиенти 1254 ревюта от клиенти
Обекти в Приморско
Приятно място, добро отношение от персонала. Ние бяхме с малко дете и не можехме да отидем навреме за храненето...а щом закъснееш не е останало почти нищо с което да се нахраниш. Общо взето има какво да се желае относно храната, защото е недостатъчна.
Хотел Оман** Приморско
Разходката с яхта не се осъществи
Няма осветление на стълбището
Панорамната тераса е изключително неподдържана
Хотелът има само два плюса-чисти са стаите и е супер близо до плажа... Но за съжаление минусите са много повече-липсата на контакти в стаите,в хотела няма никакъв персонал освен една камериерка,която можеш да засечеш рано сутрин и това е,всеки си влиза свободно и по всяко време даже и външни хора.. неработещ асансьор..
Персонала на Комплекса е любезен.Ресторанта,много зле ... ако не си с някакъв си КУПОН стоиш и чакаш минимум 1 час за свободна консумация ... и едва ли след този 1 час ще ти бъде донесена ... От към хигиена има мнооого какво да се желае.Първото и най-важно върху,което трябва да поработят е ежедневно почистване на стаите,не само смяна на кошчето и оставяне на тоалетна хартия.Чаршафите бяха сменени на ден 3,което беше единственото ок нещо на място :)
Raya 2
Локацията на хотела е много добра, както и басейна! Чистотата изобщо не е на ниво, когато влязохме в стаята, имаше прах, паяжини, както и непочистен пясък и коса по пода! На терасата също беше непочистено! Нямаше чистачка, и идваше една жена от друг хотел да чисти в пет, шест часа след обяд, когато всички почиваха! Почистването беше единствено изхвърляне на кошчето! Леглата неудобни, бяха сложени над матраците дунапрени.
Хотела се намира на отлично място. Доволни сме от почивката,но трябва да се направят някой подобрения.В стаята ,в която бяхме отседнали електрическите контакти бяха увредени,банята също се нуждае от ремонт. Да се обърне по сериозно внимание на хигиената в хотела. Желая успешни дни на персонала на хотела!
За тези пари поне телевизора можеше да е плазмен за подробности да не продължавам, за мен този хотел е за1звезда и поне первазите на стълбището може да си боядисат да не са обелени за тези пари срамота.
Локацията е супер, близо е до плажа и до ресторантите. Чистотата беше под всякаква критика, доста занемарено място. честно казано не бих го препоръчала.
Ева 2
Рецепционистка има между 12 и 14ч., а през останалото време няма никакъв персонал! Входната врата е широко отворена, всеки си прави каквото иска. Музиката е до 5 сутринта. Попаднахме на група 20 годишни, които всяка нощ се напиваха и трошат стаята си, тряскат врати, викат и псуват. Подадох и сигнал в полицията на Приморско, които дори не дойдоха до хотела да видят какво става.С настаняването получихме - сапун в сифона на мивката, тв не работи. Яденето като за парите става с имитиращи продукти
Малка и тясна стая, а за матраците нямам думи. Единствения плюс е, че се намира близко до северния плаж на приморско.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)