Обекти в Сандански

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
24 търговски обекти 4382 оценки от клиенти 4475 ревюта от клиенти
Обекти в Сандански
Ани 2
По-скоро не бих ги препоръчала. Няма паркинг, около мястото няма особено много къде да се паркира и се оказваш в ситуация, в която си носиш багажа по стъпала и баири. Асансьор също няма и следва изкачване с целия багаж до 3-ти или 4-ти етаж. В нашата стая имаше хлебарки. Закуската не е нищо особено.
Хотел Avis Сандански
Стръмно и тясно стълбище, което е опасно, в ресторанта хигиената не е добра (масите са мръсни и лепнат). Храната е ужасна ( с изключение на едно пиле Жулиен, което беше почти свършило за половин час) - това е за вечерята. За закуската няма да кажа нищо, защото след като отхапах от един развален сандвич и го изплюх нямах никакъв апетит. Басейна не го използвахме, защото никой не ни каза къде се намира. Видяхме го преди да си тръгнем и нямам мнение. Като цяло не бих се върнала никога тук!
Хотел Прим*** Сандански
За жалост не останах особено доволна от престоя си: закуската оскъдна, първия ден не ми предложиха нищо за пиене. Хладилничето беше мръсно и отвън и отвътре, а и прекалено шумно, за да може да се спи до него, така че се налагаше да го изключвам нощем. Леглото беше твърдо и скърцаше, дистанционното на TV - в трохи и мазни отпечатъци. Хотелът е неудобно разположен (баир със стълби), с гледка към порутена стара къща. Единствено банята беше наистина много хубава.
Хотел Avis Сандански
Vanya 2
Отзивчив персонал, но...студена вода в басейна и зеленясало джакузи... Свързваме Сандански с добри условия за релакс, някак тези две забележки не мога да ги премълча.
Хотел Прим*** Сандански
От години го посещаваме, но нивото много е паднало. Стаите не се почистват добре. Имаше ползван сапун в банята и останало кисело мляко в хладилника. Храната е еднообразна и със занижено качество. Само заради басейна и локацията на хотела ходим, но едва ли ще продължим...
Хотелът е занемарен,липсват комарници,в банята водата не се оттича тъй като сифонът е на високо,душкабината е без врата,,,Храната е еднообразна.Басейна е най-добре!Личи ,че се поддържа!
Остарял и неподдържан хотел.В банята липсваше вратата на душ кабината. Изкъртено бе копчето на смесителя, което се дърпа нагоре за да използваш душа, водата течеше само от долу.Смениха ни стаята, след като поискахме от рецепция. Ресторанта не беше на ниво за вечеря, закуската бе ок.Не бих посетила
Горе доло беше добре с малки изключения.
Хотел Анели Сандански
Не съм доволен от хотела за тази цена. Определено нивото е много по-ниско.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)