Обекти в Сандански

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
24 търговски обекти 4304 оценки от клиенти 4385 ревюта от клиенти
Обекти в Сандански
Vanya 2
Отзивчив персонал, но...студена вода в басейна и зеленясало джакузи... Свързваме Сандански с добри условия за релакс, някак тези две забележки не мога да ги премълча.
Хотел Прим Сандански
От години го посещаваме, но нивото много е паднало. Стаите не се почистват добре. Имаше ползван сапун в банята и останало кисело мляко в хладилника. Храната е еднообразна и със занижено качество. Само заради басейна и локацията на хотела ходим, но едва ли ще продължим...
Хотелът е занемарен,липсват комарници,в банята водата не се оттича тъй като сифонът е на високо,душкабината е без врата,,,Храната е еднообразна.Басейна е най-добре!Личи ,че се поддържа!
Остарял и неподдържан хотел.В банята липсваше вратата на душ кабината. Изкъртено бе копчето на смесителя, което се дърпа нагоре за да използваш душа, водата течеше само от долу.Смениха ни стаята, след като поискахме от рецепция. Ресторанта не беше на ниво за вечеря, закуската бе ок.Не бих посетила
Горе доло беше добре с малки изключения.
Хотел Анели Сандански
Не съм доволен от хотела за тази цена. Определено нивото е много по-ниско.
Стаите са прекалено малки, а храната в ресторанта развалена!
Хотел Анели Сандански
Хотелът е на хубаво място-в центъра на града.Всичко хубаво е само до тук.Стаята беше отвратителна-мръсна,тясна,на четвъртия етаж,качваш се пеш,но за толкова пари,това е.Иначе храната в ресторанта е добра.Няма паркинг към хотела-паркираш на улицата,ако намериш място.
Хотел Анели Сандански
Стаите са чисти и прилични. В общите части е много студено. Храната е много лоша. Вечерята беше увяхнала зелева салата, три не особено вкусни кюфтета с гарнитура картофи с много маргарин и изсъхнала палачинка с шоколад. На закуска първия ден ни сервираха само 2 филии с най-евтината шунка.
Hotel Time Out*** Сандански
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)