Обекти в Свети Влас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
58 търговски обекти 2013 оценки от клиенти 2057 ревюта от клиенти
Обекти в Свети Влас
Да обърнат внимание на хигиената в стаите
Хотелът се нуждае от доста сериозно освежаване. Самата база е стара, почти няма нищо общо със снимките. Да, имаше храна, но беше еднообразна (закуската всеки ден е една и съща), обедите и вечерите в някои от дните ги биваше, но в повечето случаи ядохме навън, което обезсмисля "ол инклузива". Персоналът е млад и се старае, но не е достатъчно. Дори често отсервираха полупълни чинии още преди да си станал от масата. Най-големият плюс: на 50 метра е от плажа и от пристанището. За тия пари - толкова.
New Sun Travel Бургас
Информацията на сайта относно реалното местонахождение на парасейлинга е невярна. Те се намират зад хотел RIU на плажа, а не на показаната на картата локация. Никакви указателни табели и никаква връзка с тях по телефон. Лошо качество на снимките които правят. В общи линии, 10 Мин с парашут са хубави
JetSki.bg Свети Влас
Задължително трябва да има спасител на кораба!!!!!
Корабът е стар ,пропуска много вода,не влиза навътре в морето,а близо до крайбрежието се движи,персоналът не те оставя на спокойствие да се насладиш на пътуването,намесва те постоянно в шумна анимация.
Хотелът като база е мн. добре, но храната е на доста лошо ниво.Десерти липсват, а готвените не стават за ядене.Отделно не се предоставят кърпи за външният басейн и плажа.
Стаите в хотела са добре поддържани. Като изключим,че в лоби бара част от продуктите бяха с изтекъл срок на годност, а други с изтрит! Неприемливо за 4 звезден хотел! Чакахме 50 мин за сервиране на салата, а в ресторанта имаше около 15 клиента .... Предястието ни беше сервирано след основното. Храната беше еднообразна,много много слаба кухня! Не бих посетила отново!
Кораба не ходи до Несебър а до Елените,за което не бяхме предупредени. Отговора беше ,че за 1час не може да стигне до Несебър.Може да се упомене във ваучера,а не да се лъжат хората.Почерпката по една солета.Не сме очаровани и от екипажа.
Персонала е прекрасен,но клатенето в лодката беше в повече... Нямаше човек на борда който да не започна да повръща... Не бих препоръчал.
много хубав хотел, бутикова обстановка, но навсякъде е мръсно, басейна също , храната е с ниско качество и зле приготвена.
Хотел Троя Свети Влас
1