Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
172 търговски обекти 10843 оценки от клиенти 11190 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Ултра ол инклузив не ти дават вода в стаята и на бара само чаша с вода от чешмата. Една вода от най-евтините изворна 1.5 L е 50 ст. за търговско дружество (хотел) ще я продадът за 40 ст. 3 дена по 40 ст. 1.20 лв по 2, щото е двойна стая са 2.40 лв. за 3 нощувки, а там трябва да си купиш или да си налееш от чешмата на "Ultra All Inclusive" !?!
ПЪЛНА ПОДИГРАВКА! На бара вода 300 ml е 2.50 лв.
В стаята при настаняване имаше 2 бири, 2 куинса, две малки води, шоколадчета ама за 3 дена ?
Стаите са неподдържани и мръсни.
Ресторанта е малък за всички гости на хотела, а храната предлагана на закуска и вечеря е еднообразна. Бих определила ресторанта като столова!
Спа-то е също малко за всички гости на хотела.
Държа да отбележа, че при посещението ни всичко в Спа-то работеше, но и то не е поддържано и съответно мръсно.
Персоналът от своя страна е много любезен и приветлив, но в комбинация с всички друго за жалост минусите са повече!
Рос 2
С влизането в стаята проблем с тв не тръгва, пристигнахме в 4 и стаята не беше готова, чакахме камериерката, леглото нестабилно и матрака потъваше, а самия матрак изтърбушен,изгоряла крушка.Недружелюбен персонал.Сауната им отново не работи, мисля че имаше и друг коментар и не я оправят, а уж до час ще стане...Единствено изхранването, горе долу биваше и в ресторанта един сервитьор беше най- дружелюбен и отчив с гостите. Не бих повторила. Хигиена също няма.
Сет менюто не струваше. От хлора в басейна лютеше на очите и гърлото.
Хотелът е уютен! Спа зоната е голяма, но басейните са за почистване, солната сауна не работи! В стаята е изключително студено! В офертата пише, двойна стая лукс- което не е така, явно хотела има практика да разделя гостите, според това през къде е направена резервацията! Снимките на стая лукс не отговарят на истината! Нямаше топла вода и стаята беше видимо непочистена!
Хареса ми разнообразието от храни на блок масата, но лаундж бара има три вида брускети в разнилчни подноси!
Закупихме ваучери за три дни. Интернет връзката в хотела е слаба, в лаундж бара почти няма обхват, стаите са чисти, но не много шумоизолирани . В детският кът нямаше аниматор, нито детска дискотека, основно има машини, които работят с житони( с по 2лв и 4 лв). За храната нямаме забележки,предлага се голямо разнообразие. Персоналът не е особено любезен, лошо впечатление ни направи още първия ден барманката на лоби бара. Алкохолът, който се предлага е само български, което не отговаря на офертата
Хотелът е чист и добре отоплен на спокойно място. Храната беше в оскъдни количества, особено салатите, и дори не бе вкусна и като цяло не бе разнообразна. Масажът беше под всякаква критика, помещението дори не беше предварително отоплено и за съжаление умрях от студ - най-ужасния масаж, на който съм била, а на всичкото и отгоре не беше евтин. В парната баня изобщо нямаше пара. Със сигурност не бих посетила този хотел отново. Съотношението цена/качество не е оправдано и то за 4**** хотел.
Интериора на хотела е на високо ниво. Атмосферата в рецепцията, лоби бара и стаите е много приятна!
В спа центъра обаче нещата не са доизмислени - в стаята с джакузито беше пълна тъмнина. При басейна имаше 5 шезлонга, като при повече хора в хотела не мисля, че някой ще си намери място там. Някои неща не работеха. Платихме си за all inclusive, а се изхранвахме на сет меню, което не ни беше предоставено, ами готвача идваше и ни го съобщаваше набързо. Някои от ястията бяха вкусни.
Не съм доволна. Неадекватно обслужване и постещане от страна на рецепционистката и като цяло от целия персонал.
Недостатъци и от към хигиената в целия хотел, не само в стаите. Не се смениха нито кърпите, нито се зареди със сапун.
Не бих препоръчала!
Един от многото хотели в Банско ,не съм очарована, няма да повторя.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)