Обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
162 търговски обекти 9735 оценки от клиенти 9917 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Храната беше вкусна и стаята удобна и чиста. Спа зоната изобщо не ни хареса,сауната не беше топла, басейна също. Обслужването беше добро.
Пълно беше с болни идиоти, а подписахме декларации, че сме без симптоми и че ще си носим маските. Персоналът няма топки да каже на "скъпите" си клиенти да спазват мерките.
В стаята имаше остатъци кърв от убити мухи и буболечки и прозорците бяха мръсни. Всичко се чува от съседните стаи. All inclusive не включваше хубаво кафе, а само инстант. В Lounge Bar-a се пуши. Храната е вкусна, но не винаги свежа. Персонала е супер. В басеина трябва да има охрана, защото децата скачат постоянно и не можеш да се отпуснеш.
СПА центърът е сред най-добрите в Банско. Служителите са любезни. Стаите се почистват редовно. За съжаление в периода, в който бяхме гости на хотела, въпреки епидемичната обстановка, ресторантът беше претъпкан, чашите и приборите мръсни. Какво като слагаме маски и ръкавици!? Плодовете не бяха измити добре и част от храната, която се предлагаше, мисля, че не беше годна за употреба.
Между хотела и външния басейн има главен булевард,който трябва да се пресича всеки път. Водата на външния басейн е ледена.Около вътрешния басейн няма шезлонги .Няма тераси на всички стаи.Няма и тераса обща на която да се пие кафе сутрин на въздух.В детския кът има много игри,които са с жетони.Има и машина за жетони,която на винаги пуска жетон.Никъде в хотела не ни развалиха банкнота за да си пуснем жетони.
Нищо общо нямаше апартамента със снимките. Много мръсно и изпочупено беше всичко. В кухнята имаше само един изпочупен хладилник и една кана,нямаше една вилица(в офертата пише че има всичко). Много занемарена база ,басейн,апартаменти. Слагам Ви 2 звезди само заради персонала от посрещането до изпращането хората се стараеха да се чувстваме като у дома,поздравявам всички.
Плюсове: храната е обилна и горе-долу добра. Повечето неща са полуфабрикати.
Минуси: Пригответе се за МНОГО мухи, няма комарници в стаите.Няма и къде да изсушите кърпите си от басейна. Няма къде да прострете бански,няма дори стол в стаята! За 6 дни нито един път не смениха чаршафите и хавлиите ни по време на престоя. Басейнът е отвъд главния път, трябва да се пресича.
Водата в басейна е ЛЕДЕНА.Абсолютно не можеше да се плува в нея, за 6 дни видях 1 човек вътре.Вътре пък децата скачат в джакуз
Сравнително чиста стая, чаршафите се перат на обществена перална и не миришат добре. Конвекторните печки са твърде малки за квадратурата на стаята и не успяват да стоплят достатъчно.
Платихме допълнително легло за детето ни, което е на шест години, а се оказа, че ще спи на дивана в хола, който го има във всички апартаменти и въобще не беше редно да плащаме. А колко неудобно беше няма да коментирам, и в крайна сметка спа при нас в спалнята. Другото което ме изуми беше, че за да ползвам халат или чехли, който трябва да ги има в стаите за хотел със спа зона и басейн, трябва допълнително да си платиш за тях. Храната е добра. Басейна е топъл
1