Обекти в Созопол

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
85 търговски обекти 2294 оценки от клиенти 2371 ревюта от клиенти
Обекти в Созопол
Отношението на персонала е доста неадекватно. Към края на престоя ни, управителката и главната рецепционистка на хотела поискаха да заплатим допълнително, тъй като ни бяха настанили в грешна стая по тяхна вина. През цялото време твърдяха, че вината е в нас, въпреки че ние не сме имали никакви изисквания за стая, различна от тази, за която сме заплатили. Подобно отношение е напълно неприемливо и непрофесионално! Храната е разнообразна,но некачествена за 4 звезден хотел. Местоположението е чудесно
Има много какво да се желае. Доста занемерено, а на снимките всичко е бляскаво (не е коректно от ваша страна). Коренна противоположност на реалността. Ваучерът беше за брат ми, и искрено съжалявам, че им препоръчах вашето място... имате нужда от спешно обновяване, прилагам снимки...2 звезди давам само заради местоположението - близо и удобно до морето.
Хотелът е хубав , но услугата All inclusive не е разработена добре.. Не е нормално да мога да получа “натурален сок”, който имаше вкус на степче преди 10 ч сутринта, а чак след 10ч да мога да си поръчам газирана напитка (кола, Спрайт, фанта). Също не останах доволна от персонала на Блок масата, много бавно и лениво обслужване.
Мястото е страхотно. Не го посещаваме за първи път. За съжаление персоналът колкото и да се старае е изключително некомпентентен. Храната е много ниско качество и липсва на разнообразие. Детските съоражения са неподдържани и раждясали в основите, което е доста опасно. Вечер се пълни с деца от съседния къмпинг и създават огромна суматоха. Анимацията е изключително слаба. Стаите са чисти и приветливи,а камериерките изключително добри.
Услугата All Inclusive е пълна пародия,много бедно и оскъдно.Хотелската база е добра.
Добра локация. Лоша закуска, всичко беше много сухо. Стаите са стари, платихме за стая с изглед море, който беше частичен. Помолихме да ни запазят паркомясто и ни отказаха, когато отидохме на рецепция пред нас казаха на друг гост, че ще му запазят място за паркиране. Душкабината е много тясна. Басейна не е лош.
Дори и с ваучер, цената не отговаря на предложените условия, стар хотел, стари чаршафи, една единствена ютия в целия хотел, при прибиране след 24.00 часа никой не се появява, за да ви отключи, при молба на клиента за легло тип спалня- две единични легла събрани. Единствено закуската сутрин е достатъчна, сервитьорът е с нужните предпазни ръкавици. Не бихме посетили отново.
Lora 2
Не достатъчно добре поддържан хотел, има още много, което може да се желае.
Мил и отзивчив персонал.
Останахме много разочаровани от алчността на аквапарка. Бяхме с малко дете на 2г и 6 месеца, за което се оказа че трябва да платим също понеже било 91см! Ние ибяснихме че детето е малко и не може да ползва атракциите и дали не могат да направят компромис за този 1см повече, но НЕ. Имало си правила..
1