Обекти в Копривщица

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
20 търговски обекти 963 оценки от клиенти 1006 ревюта от клиенти
Обекти в Копривщица
Парната баня и джакузито не работеха.
Къщата е в добро състояние, чиста и поддържана. Но при положение, че цялата вила беше запазена от нас с уговорката, че ще сме сами и ще си приготвим храна, ни се спести фактът, че собствениците живеят в същия двор и няколко пъти ни се правеха заблежки да не повредим това и онова, без да сме дали повод за това. Люлката от снимките например не може да се използва и едва ли не бяхме изгонени от нея. Не намерихме уединение, не беше коректно. Ние сме семейни хора и не се нуждаем от надзиратели.
Чисто и топло, но кухнята е с много забележки. Закуската е без чай, вода, кафе. Вечерята е оскъдна. Басейнът отваря в 11ч.Така последният ден не може да се ползва.
Не ми хареса обслужването на киселата сервитьорка,която беше и на рецепция,нямаше избор в менюто за вечеря,а беше опоменато храната,която си поръчахме беше категорично стара.И не на последно място отиваме на басейн,който работи от 11ч.,а ние в 12 ч. трябва да напуснем ,обикновенно басейна отваря в 9 и имаш някакво време,за да го използваш отново.
Бяхме голяма група и запълнихме почти целия хотел. По телефона ни беше казано, че можем да останем до по-късно в ресторанта ако сме сами в хотела, което първата вечер беше точно така, но се оказа че след 23.00 часа трябваше да плащаме по 100 лева на час. Храната също не беше нищо особено и постоянно се правиха забележки,все едно бяхме на детски лагер. Не бих посетила хотела отново.
Хубава база. Стаите са просторни, с големи бани. Ние имахме и голяма тераса. Парното го включваха и изключваха по някакъв ритъм, но като цяло навсякъде беше хладно.Служителите са мили, но са само двама в целия хотел, което естествено затруднява обслужването. Двамата работят на рецепция , в ресторант
Хубави битови условия,прекрасна локация и възрожденски дух.Може още да се желае от предлаганата закуска или да се изключи от офертата.
Не съм доволна!Въпреки скромната сума, хигиената не е на ниво и трябва да се обърне повече внимание.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)