Обекти в Разлог

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
13 търговски обекти 1988 оценки от клиенти 2028 ревюта от клиенти
Обекти в Разлог
Не заслужава да се посещава повече.
Прилагам снима, защото не мога да напиша цялото ми мнение за този хотел. Доволни сме от обстановката, приятно и уютно.
Nikol 2
Нищо особено за цената,която се плаща.
Terra Complex Разлог
Когато има малко гости не се почистват басейните. Обринати си тръгнахме с жена ми.
Персоналът е учтив, но като цяло останахме с негативно отношение към хотела. Бяха пропуснали да запишат резервацията, съответно ни настаниха в отдалечена стая, за която беше видно, че не са очаквали гости, тъй като имаше някои забележки. Също така имахме проблем с едното легло в спалнята, който така и не отстраниха до напускането ни (имахме 2 нощувки). Храната в ресторанта, определено не ни допадна като вкус. За басейна и релакс зоната не мога да дам мнение, тъй като не сме ги посещавали.
Настаняването извън хотел в друга сграда басейнът студен въобще не става за плуване Храната е окей обслужването горе-долу
Стаята е топла и чиста, банята има нужда от нова слушалка и стойка за поставянето и, духаше от дограмата. Басейна е студен, не е подходящ за деца. Кухнята е на ниво. В пакета закуска и вечеря(не влизат напитки като вода, сок във вечерята). Настаняване след 14, Не може по-рано нищо че по телефона, когато потвърждаваме за датите казаха няма проблем!!!Паркинга е на улицата.
Стаите към планината имат страхотен изглед. Храната не е особено вкусна. Бяхме настанени непосредствено над ресторанта където имаше парти и висока музика, която пречеше на всички в основната сграда.
Terra Complex Разлог
1