Обекти в Разлог

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 2109 оценки от клиенти 2162 ревюта от клиенти
Обекти в Разлог
Ivo 2
Здравейте,закупих ваучери,чрез Grabo за едноседмична почивка в "Aspen resort golf&ski club" на приемливи условия 55 лв. за нощувка със закуска и вечеря...но се оказа,че в сайта на търговеца се предлага пакет на почти същите условия +/- 2 лв. Закуска,Обяд и Вечеря-,летен пакет...
Проблем няма,доволен съм от условията....но от сега за напред,ще се наложи да проверявам и в сайта на търговеца,който рекламира чрез Grabo...което,не е добре за сайта...
А до сега винаги съм разчитал на Grabo!!
За цен
Водата във вътрешния басейн беше студена и не можеше да държиш очите си отворени от хлор! В хотела имаше детски футболни лагери от Сърбия, които за щастие бяха в отделна сграда, но по време на храненията в ресторанта беше ужасно. Времето беше студено и не позволяваше ползване на градината, но спокойно можеше групите да бъдат отделно от семействата като се разделят във вътрешната зала и закритата тераса. Те определено бяха с предимство. Не бихме повторили!
Не препоръчвам.
Мизерни стаи - стари, захабени, прозореца не се затваря плътно, уплътнен с хартиено тиксо, водата от банята се излива в стаята, на килима, пружините на матрака стърчат и ти се забиват в душата, вратата разбита.
Басейн и джакузи- студени и малки за капацитета на хотела, парната баня- не работи.
Храната не е като за 4 звезден хотел.
Рядко лошо впечатление във всеки аспект остави този хотел. Студени, не зле отоплени, а студени стаи. Недобра хигиена. Обслужващият персонал в ресторанта не беше наясно какво прави. Спа центърът също бе студен. Вратата на парната баня не се затваря добре и вътре почти не се задържа пара. Басейнът не е за деца и е с хладка вода за част от спа комплекс. Джакузито е с вода не много по-топла от тази в басейна и се ползва за детски басейн, тъй като децата реално няма къде да играят. Не препоръчвам.
boris 2
Хотелът е приятен.Персонала е отзивчив,но храната е нискокачествена.Единствено комплименти за сладкаря..Спа-то е като дядовата ръкавичка,ако хотелът е пълен ще трябва да се нареждате на три реда.В стаите е студено.Отоплението е един електрически радиатор.
Не заслужава да се посещава повече.
Прилагам снима, защото не мога да напиша цялото ми мнение за този хотел. Доволни сме от обстановката, приятно и уютно.
Nikol 2
Нищо особено за цената,която се плаща.
Terra Complex Разлог
Когато има малко гости не се почистват басейните. Обринати си тръгнахме с жена ми.
1
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)