Обекти в Асеновград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
39 търговски обекти 941 оценки от клиенти 979 ревюта от клиенти
Обекти в Асеновград
Трябва да се обръща повече внимание на хигиената. Шезлонгите са доста мръсни. По принцесите, които поръчахме имаше мухъл на хляба. Като цяло обектът е просторен, но трябва да се обърне внимание на детайлите.
Аквапарк Витус Асеновград
Има много какво да се желае. Само старание не е достатъчно.
Алекс Елеганс Асеновград
Silvia 2
Няма рецепционист, Неориентиран персонал, Няма камериерка, Няма сапун в банята, Храната невинаги е свежа/изгнил айсберг в салатата/, никакво лично пространство на терасата, мърляво изчистена стая. Не препоръчвам.
На 23 юни отидохме към 10 часа и се наложи 40 мин да чакаме на опашка да влезем, охраната обясни, че имало проблем, с малки деца беше чудесно за чакане на жегата.Влязохме, чаках около 20 мин за кафенце, неадекватен персонал.Стана обяд , хайде пак 40 мин чакане....но персонала беше супер в ресторанта
Аквапарк Витус Асеновград
Водата беше много студена, а персоналът недостатъчен за капацитета на комплекса. Няма достатъчно паркоместа.
Аквапарк Витус Асеновград
Аквапарка е страхотен и човек би изкарал един чудесен почивен ден,ако се допуска само допустимия капацитет посетители в противен случай служителите не достигат,става страшно -кошчетата за боклук преливат,допълнително донесените шезлонги буквално са един в друг.Сменете политиката!
Аквапарк Витус Асеновград
Чистотата и комфорта на стаите не бяха на добро ниво. Възглавниците -супер неудобни. Храната беше вкусна, но закуската недостатъчно разнообразна. Обслужващия персонал в ресторанта с изключение на една от сервитьорките , не беше с достатъчно опит, което допълнително занижи качеството на обслужване.
Красива гледка, приятна обстановка, но до там. Персоналът не беше никак любезен през по-голямата част от времето, масите не се отсервираха докато не помолиш или не станеш, бавно обслужване. Качеството не отговаря на цената. Поръчахме бутилка розе и ни донесоха 2 различни чаши за ракия. В стаите няма
били сме няколко пъти в ресторант Централ винаги сме оставали много доволни от храната и обслужването но от ваучера не останахме доволни.Порцията от рибата беше не повече от 150-200гр.а салата от долу беше със стара маруля
Хубав хотел, смотан персонал...Не знам дали защото бяхме с ваучери, но никой не си мръдна пръста за нас. Явно господин собственика държи повече на купоните в ресторанта със своите приятели, отколкото на почивката на гостите си. Не бих отишла повече там.
1