Търговски обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
1051 търговски обекти 48303 оценки от клиенти 49431 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас

Категории

Виж 20 промоционални оферти за Заведения в Бургас »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Футомаки бяха по-малки даже от класически хосомакита - колкото нокъта на малкия ми пръст?! Никога не бих дала 35лв (ненамален сет Бонсай) за тази подигравка + няма да повторя и с намалението. 30 хапки, приличащи на 10-15 - не се прави така! Като вкус поне беше добре, затова давам оценка 2.
Raffy Bar & Gelato Бургас
Фантастична храна, отлично обслужване! С огромно удоволствие посещаваме заведението всеки път! Едно от любимите ни места в Бургас!
Raffy Bar & Gelato Бургас
Отлична обстановка, спокойни и усмихнати хора. Адмирации за готвача! На световно ниво е! Не мога да повярвам, че в Бургас има заведение с такава класа! Не познавам нито собственик, нито служители! Аз и синът ми се чувствахме като в кулинарно шоу по време на нашите посещения в заведението!
Spaghetti Bar Бургас
Не съм яла по-апетитно поднесен бургер, а съм обиколила цяла Европа и половин свят! Адмирации за готвача. А това, че заведението е "на самообслужване" при поръчката, е само един огромен плюс! Когато дойде време да си ходя, не чакам досаден сервитьор и хиляди минути, за да си платя сметката!
Spaghetti Bar Бургас
Невероятно вкусна храна, поднесена в елегантна посуда. Обстановката в заведението е толкова впечатляваща, че дори не можах да повярвам, че се намира в България. Не познавам никого там, а останах с усещането, че съм близка с всички- и обслужващите хора, и останалите посетители. Много уютна обстановка
Spaghetti Bar Бургас
Пастата беше много вкусна. Опитвала съм два вида, тази с пушена сьомга и с морски дарове. Изключително вкусни! Не разбирам защо заведението винаги е празно. Обстановката е приятна, посудата избрана с вкус, поднесената храна е приятна за окото, продуктите пресни. Дано имат успех!
Spaghetti Bar Бургас
Отлично обслужване и качествени продукти