Какво е Grabo.bg?

Grabo.bg е иновативна интернет платформа, която всеки ден публикува ексклузивни оферти на страхотни цени.

Ние предлагаме разнообразните оферти в множество категории - предложения за ресторанти и клубове, хотели, екскурзии, фитнес центрове, студиа за красота, екстремни спортове, театрални постановки и всевъзможни други забавления и приключения.

Как става заплащането на офертите?

Заплащането може да се извърши както с банкова карта по електронен път, така и в брой (от каса на Изипей АД), по банков път, от банкомат, и по други начини. Повече информация за плащанията можете да намерите тук.

Как можете да следите новите оферти?

Най-добрият начин да следите офертите е да проверявате регулярно страницата на Grabo.bg, за да се информирате за новите ни предложения. Освен това можете да се абонирате, като ни оставите email-а си, за да получавате своевременно информация за новите оферти, напълно безплатно.

Имате бизнес и искате да предложите отстъпка чрез Grabo.bg

Екипът на Grabo.bg постоянно търси нови и интересни услуги, които да предложи на потребителите си. Промотирането на Вашия бизнес с Grabo.bg ще Ви донесе сигурни клиенти, авансови средства и безплатна реклама. За да предложите Ваша услуга на нашите потребители, посетете раздела За Бизнес Партньори.

Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)