Търговски обекти в Балчик

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
29 търговски обекти 3576 оценки от клиенти 3765 ревюта от клиенти
Обекти в Балчик
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Общата ни оценка е добра.Доволни сме от настаняването,стаята и атмосферата на хотела.
По отношение на храната-десертът и салатата превъзходни;основното-не мисля,че би било проблем да се изпекат два картофа пред това да се предлагат бланширани.
На фона на вкусната вечеря,честно казано те развалят храната.
Музиката беше крайно неподходяща-радио,на празник като 14ти февруари.
СПА зоната-може да се наблегне на почистване след всеки клиент;джакузито беше меко казано мръсно.Парната баня ужасно мръ
Много сме доволни от престоя си в хотела и обслужването ресторанта. Спа зоната също беше перфектна. Имаше график за ползването му, за да няма струпване на хора. Много внимателен и любезен персонал.Чисто и уютно. Препоръчвам престоя в хотела.
Хотелът е уютен,локацията е добра,персонала е приятен, но за съжаление не слагат маски, което лично за мен е доста некомфортно
Всеки трябва да посети това място,уникално преживяване!
Изключително любезен и усмихнат персонал. Вкусна, отлично приготвена храна. Много чисто и уютно. Хотелът е изцяло реновиран. Матраците са нови и много удобни, с полиуретанова пяна, не с пружини.
Всичко беше точно както е представено в офертата.
Хотелската база е на добро ниво, но обслужването в ресторанта не беше ок - беше студено в ресторанта. Възрастният сервитьор мърмореше и коментираше след клиентите. Лоша организация със запазването на маси. Храната, за сметка на това, беше страшно вкусна и достатъчно. В спа зоната беше студено и персонала влизаше с външни обувки.
Разочарован съм от обслужването в ресторанта! Сервитьора беше крайно неучтив и успя да ни развали настроението.