Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3598 търговски обекти 148470 оценки от клиенти 151433 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Виж 636 промоционални оферти за Туризъм в София »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Не съм доволна и не препоръчвам "Дениз Травел". Автобусът беше стар, неподдържан, адски мръсен, с неприятна миризма и без отопление. Некомпетентно и неангажирано поведение и на шофьора и на екскурзовода. Позволиха си дори грубо отношение към 14-годишната ни дъщеря. В допълнение - нарочно пропускат ангобуси на други фирми да минат пред техния на границата, поради което чакането е минимум 5 часа. И търсят допълнителна сума, за която не предоставят документ за плащането.
Не ползваите тази оферта, целият автобус е пълен на 100%, няма отстояние при пандемия,иначе шофьорите бяха много търпеливи и професионалисти.
Страхотна организация, адмирации за гита на екскурзията Гергана Аврамова и шофьора Иван, които се погрижиха всичко да мине гладко,безпроблемно и много забавно! Силно препоръчвам тази туристическа агенция!
ABV Travels София
Отлична работа и компетентност!
Препоръчвам.
Професионална,квалифицирана е професионална работа.ПРЕПОРЪЧВАМ!
Всичко беше изпълнено коректно и професионално
Много съм доволна от направената профилактика и почистване на климатика. Направих допърнителна заявка за промяна на мястото на климатика. За в бъдеще си запазвам връзка с фирмата.Професионално и компетентно изпълниние на заявката.
Вчера се върнахме от Истанбул! Изключително доволни сме от АБВ! Ходили сме и с други агенции преди, но от 2 години посещаваме Истанбул само с тях! Много добре организирана програма, без спиране на излишни места - като разни фабрики и т. н. Хотелите, които запазват винаги са на удобно и комуникативно местоположение до центъра. Много сме доволни от екскурзоводката ни Гергана Аврамова. Препоръчваме АБВ Травелс!
ABV Travels София