Екскурзията в Одрин с нощувка протече по програма. Бяхме в Balta hotel, чисто, топло и уютно, с вкусна закуска. Горещо препоръчвам хотела. Пътувахме с шофьор Калин и екскурзовод Марияна, от които сме доволни. На мен лично ми дойде в повече обикалянето по пазарите, но хората бяха отишли на покупки и екскурзията бе обявена шопинг, така че и ние поназаразувахме някои неща. Спокойно може да се доверите на фирмата за Вашето пътуване.
Организацията биваше,много чакане по тея тъпи граници и много малко свободно време
Екскурзията беше добре организирана,Екскурзоводката Боби е уникален човек и професионалист, но времето за пазаруване е малко.
Не съм доволна от екскурзията Чорлу и Одрин, шопинг екскурзия! Особено от екскурзоводката Мая, не знаеше нищо за каквото и да я питаш, говореше с недомлъвки, не казваше какво следва по програма и няколко пъти се наложи ние да я чакаме да се качи в автобуса, за да тръгнем. Бавеше се с ненужни почивки и ни изяде много от времето за пазаруване. Не изчакваше туристите, защото автобуса спря не до хотела и хората се лутаха да го открият. Казва един час за събирене и трйгване, след което е обявила друг
Казвам се Аврамова и не съм доволна от екскурзиятя до Одрин на 20.10 2018г.защо пишете в програмата посещение на църква Св. св. Константин и Елена като то не се осъществи, защо плащам за нещо а то не се осъществява. В програмата пише първо черквата, а после моловете, а не първо моловете после черквата. Може ли жена на възраст да расъждава толкова нелогично и да те води в 16.14часа на черква след разходка по моловете, които работят до 22.00часа.Да ми казва много сажалявам но портите са затворени,
Всичко ми хареса.За напред бих се доверила пак на вас
Беше страхотна екскурзия. Благодарим на екскурзоводката Боби, която се постара да разгледаме максимално повече обекти. Препоръчвам да се предвиди повече време на стоковата борса-45 мин. бяха недостатъчно за пазаруване. Всичко друго беше - ОК.
Покажи още ревюта
За 2997 дни публикувахме 138802 оферти, които се разграбиха
6 461 782 пъти, спестявайки 134 664 63906 лв на 560 060 грабомани!