Отзиви от клиенти за Дениз Травел:
Всички оферти
Изключително коректна фирма. Винаги невероятна организация. С удоволствие пътувам постоянно с Дениз Травел.
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО лоша организация!Казаха ни,че автобусът ще тръгне в 5.30ч.!Бяхме там в 5.10ч.,а автобусът тръгна чак в 6.10ч.!Стояхме цял час на студа до канала и вечерта бяхме болни!!!Също така 6 човека не бяха включени в списъка за екскурзията!Пълна излагация!!!
Ужасно пътуване до Одрин с безумно стар и леден автобус. Върнахме се болни. Самата програма се сменяше непрекъснато в движение, освен това 90% от времето минава в път, на местата има по 45 мин. - 1 час престой, най-дълго 2 часа за Одрин и то или в центъра или в Мола.
За първи път пътувах до Чорлу,Люлебургас и Одрин на 7,12,Автобуса закъсня 1 час след обявеното време,без парно при минусуви температури,Не спазване на програмата която е обяваена,Препускане по 45 минути по магазините .Не изчакване на пътниците в обявения час и се налагаше да го гоним с такси,И НА КРАЯ ЗА капак единия шофьор който беше от турски произход си изми краката в рейса и си легна на задната седалка ,.КОШМАРНА ЕКСКУРЗИЯ
За първи път пътувам с тази фирма и не съм доволна от организацията и транспорта. Пътувахме със стар автобус беше студено в задната му част. Няма достатъчно време за пазар в мола в Чорлу.
Много съм доволна до екскурзията до Одрин.
Много любезно отношение на водачката Люба и шофьорите.
Отново ще използвам услугите Ви!
Препоръчвам!!!
За първи път пътувах с тях до Одрин на 16.11.Екскурзията беше всичко друго, но не и организирана! Тотален хаос, екскурзоводката под всякаква критика. Беше юркане там имаш 45 минути, там час и накрая чакахме шофьора, защото го нямаше в уговореният час и беше изключил телефона си. Накрая друг шофьор даде идея на екскурзоводката къде може да е спрял та се намериха. Не препоръчвам и не бих пътувала с тях.
Покажи още ревюта
За 3425 дни публикувахме 176 762 оферти, които се разграбиха
7 509 021 пъти, спестявайки 149 355 810 лв на 627 305 грабомани!