Търговски обекти в Поморие

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
61 търговски обекти 1968 оценки от клиенти 2008 ревюта от клиенти
Обекти в Поморие
Най-популярни обекти в Поморие
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Отдавна не бях попадала на такова отлично обслужване. Посрещането беше много топло и в същото време професионално. Няма нещо, от което да не съм доволна - храната, спа услугите, базата, персонала, всичко беше много добро. Изключително съм доволна от масажистката Мария. Определено си разбира от работата. Благодаря за отпускащата почивка, която е така нужна в тези настъпили ограничения в последно време.
Страхотен хотел!Много красив,луксозен и поддържан.Стаята беше чиста,просторна и уютна, с голяма тераса.Обслужването на персонала беше много мило и отзивчиво,отделяха много внимание и зареждаха с положително настроение. Храната беше доста вкусна и в изобилие.Басейна също беше чист и поддържан.Бихме посетили с най-голямо удоволствие отново!
Посещаваме хотела за пореден път. Чисто, уютно, храната на ниво, персонала любезен. Процедурите индивидуално съгласувани с лекар специалист. Ще посетим отново. Препоръчвам!
Останахме очаровани и много доволни.Чист и поддържан хотел,внимателен и вежлив персонал.Спокойствие и уют на брега на морето и езерото.Страхотни сте!Благодарим Ви!
Изключително съм доволна. Хотелът е много приятен, а обслужването - перфектно. Отново ще ги посетя.
Отзивчив персонал. Доволен съм от условията.
Хотел Manz 2 Поморие
Vesela 5
Прекрасно място! Обслужване, чистота, храна!
Виж още коментари