Отзиви от клиенти за Глобул Турс:
Всички оферти
Не компетентно обслужване и слаба организация. Екскурзовода Емилия е под всякаква критика. Оставила е дъщеря ми сама в Азиатската част в градините с лалета без пари и без документи и автобуса е заминал. Хотела в който са отседнали туристите е на километри от посочените градини и прибирането е не мислими без някакъв транспорт. Хотела на шест от момичета е сменен без да бъдат уведомени за това на втората нощувка и багажа им е бил събран от персонала на хотела. От ТО не е имало представител при пре
Посетихме Румъния с тази фирма и сме много доволни. Автобусът беше много хубав и удобен, шофьорът - внимателен и ни прибра бързо, но и разумно. Екскурзоводът Георги беш младо момче, под 30, много информиран, компетентен и правеше разходката ни още по-интересно. В Синая бяхме в най-централния хотел.
Уникална екскурзия до Скопие езерото Матка.страхотна екскурзоводка Ани ,любезна ,голям професионалист,шофьора Калоян също.Прекарах един незабравим с тях
Страхотна экскурзия! Ани е истински професионалист.
Екскурзията до Одрин мина великолепно!Професионално отношение от страна на шофьора Ники и екскурзоводката Василка.Програмата беше спазена напълно.Отново бих пътувала с тях!
Хотелът, който трябваше да е 3 звезди, беше под всякаква критика. Беше мръсен. Душкабината беше жълта, с косми в ъглите. Душслушалката излизаше заедно с поставката за стена, чаршафите и някои от кърпите бяха скъсани.
Организацията също не беше много на ниво. В Смедерево групата се раздели, като част от хората тръгнаха към центъра, а другите към крепостта. Касиерът ни обясни, че за групи има намаление и безплатен екскурзовод. Но такива нямаше как да получим, тъй като нямахме организатор.
Екскурзията като цяло е добре организирана.Посетихме всички описани места в Румъния.Замъка Пелеш и Бран са много красиви.Синая е прекрасно градче.Екскурзоводката Мариана е малко особена ,но ни забавляваше през повечето врече.Автобуса за малко се развали,но прекрасните шофьори го оправиха бързо и нямаше после проблеми.Екскурзията много си заслужава.
Много добра организация при еднодневната екскурзия до Пирот и Ниш. Останахме доволни.
Страхотна екскурзия. Поздравления за екскурзовотката Венера, останахме очаровани. Пак бих се доверила на тази агенция.
Покажи още ревюта
За 3149 дни публикувахме 152423 оферти, които се разграбиха
6 852 163 пъти, спестявайки 140 706 71020 лв на 583 920 грабомани!