Отзиви от клиенти за Глобул Турс:
Всички оферти
С благодарност към Маргарита и Ина за чудесните преживявания по време на екскурзия до Анкара, Кападокия, Коня и Ескишехир!
Много добра организация на програмата, добър избор на хотелите.
nina 5
Добра организация, интересна програма, хотелът в Кавала беше ок за цената, на централно място, доволни сме много. Само автобусът не беше от най-новите , всичко друго беше добре :)
Elena 1
Не съм доволна: обявена цена за допълнителна екскурзия за небостъргача Сапфир 25 евро- взеха ни по 30! Защо? Билетите там даже бяха намалени!
Толкова бързаха за другите мероприятия, че нямаше време и да се снимаме, камо ли 1 кафе да изпием горе.
Много добра организация .Страхотно преживяване .
Не се доверявайте на тази агенция! След, като усвоят парите ви за дадена екскурзия, не се интересуват от вас! Така се случи, че моя приятел се раболя тежко, дни, преди екскурзията. За съжаление не успяхме да заминем на посочената дата. Груб техен служител ми обясни, че нито ще ни върнат парите, нито може да ползваме др. дата или екскурзия. Тоест фирмата ни взе 440лв, без да ползваме услугите им! Дали се интересуват от вас, като клиент или само гледат да ви вземат парите?
Gloria 1
Още преди заминаването имахме проблеми с тази агенция,служителите са нелюбезни,не искат да ти предоставят никаква по-конкретна информация,всичко се случва в последния момент,колкото и пъти да ги питаш нещо все избягват да отговорят с точност.По време на самото пътуване останахме меко казано недоволни от липсата на каквито и да било познания и способности за организация на екскурзоводката Стела! Претупване на допълнителните екскурзии, ужасен хотел! Меко казано,не ги препоръчвам!
Нямам забележки по екскурзията. Всичко се осъществи по програма. Екскурзоводката и шофьорът бяха много любезни и подходиха с професионализъм.
На границата се чака много - по 4-5 часа, но това не зависи от агенцията.
В работен ден е по-спокойно, но пък агенцията не предлага такива пътувания.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)