Търговски обекти в Банско

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
158 търговски обекти 9535 оценки от клиенти 9676 ревюта от клиенти
Обекти в Банско
Най-популярни обекти в Банско
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Големи изисквания от клиентите,но само ограничения и забрани от страна на хотела.Студен басейн,неизправности в спа участъка,забрана за изнасяне на кафето извън ресторанта,който е закрит и няма позволен открит участък......Не бих го посетила пак!
Доволни сме от престоя в хотел Грами, персонала е изключително любезен, хотелът е много уютен и чист, храната е вкусна и разнообразна. Благодаря за помощта на служителите, че помогнаха да организираме малка изненада за празника на мъжа ми!
Всичко е много хубаво. Храната е много вкусна и в изобилие. СПА центъра е голям.
Всичко е много хубаво.Отлична и разнообразна храна,много чисто и уютно.
Уж е ол инклузив,а в СПА зоната няма как да си вземеш нищо за пиене.За този лукс трябва да се качиш до бара,където не те пускат по халат.Забранено е и внасянето на собствени напитки в Спа центъра.С две думи ако искате да ползвате спа услугите се пригответе да умрете от жажда!
Хубав СПА център, вкусна храна. Стаите не са особено приветливи.
Прекрасен хотел! Истински 5 звезди!!! Чисто, уютно, отлична храна, прекрасен спа център. Водата в басейна е 30 градуса, в джакузито е още по-горещо. Отношението на хората, които работят е на много високо ниво! Изключително сме доволни! Такова отношение не бяхме срещали досега, а сме от често пътуващите. Препоръчвам! Това е нашия хотел от всякъде! Бихме се връщали отново и отново тук!
Виж още коментари