Отзиви от клиенти за Запрянов Травел:
Всички оферти
Хотел "ЛАЛ" в Аскарай в Истанбул, в който бяхме настанени, беше стар, тесен, с разнебитен кран в банята и твърде отдалечен от центъра. Програмата в последния ден (неделя, 19.05.) беше "умопомрачителна" - посещение на фабрика за кожи и МОЛ-ове и твърде малко свободно време за разглеждане на Одрин.
София, ул. Поп Богомил 9, ет.1 преди ден  ·  · Подкрепям това мнение!
Разочарована съм от фирма Запрянов Травел.Няма да ползвам услугите им повече.На два пъти ми се обаждат за отложена екскурзия до Прага Будапеща.Развалиха ми настроението за годишнина от свадбата ни.
София, ул. Поп Богомил 9, ет.1 преди 2 дни  ·  · Подкрепям това мнение!
БЯХ С ЗАПРЯНОВ ТРАВЕЛ ОТ 10-13МАЙ В ИСТАМБУЛ.БЛАГОДАРЯ НА ШОФЬОРА ИВО ЗА ПРОФЕСИОНАЛНОТО КАРАНЕ,МНОГО ВНИМАТЕЛЕН И ВЪЗПИТАН,БЛАГОДАРЯ НА ЕКСКУРЗОВОТКАТА МАРИАНА КОЯТО НИ ОБСЛУЖВАШЕ СЪЩО МНОГО ДОБРЕ СИ ГЛЕДАШЕ РАБОТАТА И СЕ СТАРАЕШЕ ДА УГАЖДА НА ВСИЧКИ.АВТОБУСА В КОЙТО ПЪТУВАХ БЕШЕ СТАР.
Добра организация!
София, ул. Поп Богомил 9, ет.1 преди седмица  ·  · Подкрепям това мнение!
Останахме много доволни от екскурзията до Румъния и от водача на групата Владимир Сотиров - добре организирано .
Служителката /дама/ по телефона беше любезна и ме информира за всичко необходимо.
Пътувахме през майските празници и останахме доволни от екскурзията.
От фирмата бяха точни при изпълнението на поетия от тях ангажимент-екскурзовод с много добри познания за страната,хотелът в Синая беше в центъра на града,автобусът също беше добър.
Изкарахме си чудесно!
Отлична организация и точност. Страхотен и всеотдаен екскурзовод-Ванката. Препоръчвам.
Искам да благодаря на екскурзовода Влади и шофьора Борката за добрe свършената работа.
Екскурзията беше наситена с положителни емоции. Влади ни заля с информация за всеки един от посетените обекти и се стараеше да ни спести излишно чакане по туристическите забележителности! Борката освен да ни превози комфортно и безаварийно от точка А до точка Б откликваше на капризите на пътниците и се стараеше да е в наша полза. Благодаря ви момчета!Прекрасен екип.
Миризлив,мизерен хотел в Румъния!Излишна румънска вечер-смешни блюда за 40лв. на човек.Много слаба вечеря!Подлъгахме се по думите на екскурзоводите и за замъка на Дракула.Там не си струва да се влиза. Достатъчно е да се види и снима отвън.Недостъчно време за посещение на замъка Пелеш и на гр.Брашов.
Покажи още ревюта
За 2817 дни публикувахме 124026 оферти, които се разграбиха
5 960 610 пъти, спестявайки 127 571 89357 лв на 529 073 грабомани!