Търговски обекти в Сливен

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
66 търговски обекти 1581 оценки от клиенти 1651 ревюта от клиенти
Обекти в Сливен
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Тортила хрупкаво пиле и салата Цезар хрупкаво пиле - много вкусни, бърза доставка, предостатъчно количество. Препоръчвам!
Sushi bar Guest Сливен
Приятно място за отмора и релакс!Доволни сме! С удоволствие бихме посетили отново!
много вкусно ,и бързо обслужване
Sushi bar Guest Сливен
Много хубав и чист хотел, с много уютен интериор на стаите и ресторанта. Спа зоната е много добра. Хотелът е във вилната зона на Сливен на две минути от лифта за Карандила и на не повече от 10 мин от центъра с кола. Идеално място за релакс. Единствено би било добре да има малко повече разнообразие в храната, която е към ваучерите. Със сигурност ще посетим отново!
petya 5
Много бързо и вкусно обслужване.
Sushi bar Guest Сливен
Хотела е много хубав, както и обслужването. Проблема беше с резервацията , която се наложи да направя два пъти и накрая в деня на настаняване се оказа че я няма , късмет че имаше свободни стаи . Екипа реагира доста бързо . Както и че не работеше джакузито
Много вкусно суши, любезно обслужване, бърза и коректна доставка! Вече сме редовни клиенти, много съм доволна от ваучерите. И преди сме си поръчвали няколко пъти, но сега с ваучерите се изкушаваме да го правим по-често :)
Препоръчвам с две ръце!
Sushi bar Guest Сливен
Изключително приятно място, комфорт, изисканост, спокойствие, учтив персонал! С удоволствие ще посетим отново!
Коректни и точни! Браво! Снимките напълно отговарят на продукта! Ще поръчам отново от тях. 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Виж още коментари