Търговски обекти в Чепеларе

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
14 търговски обекти 896 оценки от клиенти 935 ревюта от клиенти
Обекти в Чепеларе
Най-популярни обекти в Чепеларе
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Судени стаи( през пролетта хотела не се отоплява) , студена вода в басейна. Хигиената не много добра( слушалката на душа беше почерняла). Матраците бяха с изкочили пружини.Храната - добра , стаите хубави с големи тераси и хубава гледка, басейнът голям.
Jenia 5
Много хубав хотел и приветливи служители вв хотела. Препоръчвам искрено. С удоволствие ще посетим пак.
Всичко беше прекрасно!Връщаме се за пореден път тук,и винаги оставаме доволни от предлагането, обслужване и разбира се от топлото човешко отношение!
Много хубав хотел, персонал и храна. Препоръчвам!
Постеихме хотела по Великден.Плюсове са:невероятната гледка,отзивчив персонал,храната беше супер-на блок маса и за празника на 2 май ни изненадаха вечерта с диджей в големия ресторант.
Като минуси- в стаите е студено - въпреки че бяхме началото на май месец, мястото е в планината и вечерите са студени. Няма климатик, а парното не го включват. Явно като е май месец и се предполага,че е топло, но в стаите е студено. Водата на басейна също е студена. Матраците са продъденени.
Отлично разположение с хубава гледка и чист въздух. много любезен и отзивчив персонал. А какъв патаник правят, да си облизеш пръстите!
Отличен! Единствената забележка температурата на водата в басейна!
Виж още коментари